'Ayrılık'ta Buluştular

Kanal D'nin sevilen dizisi İntikam'da yer alan Ezgi Eyüboğlu ve efsane gençlik dizisi Kavak Yelleri'nden tanıdığımız İbrahim Kendirci "Ayrılık" tiyatro oyunuyla aynı sahnede buluştu... Behiç Ak’ın yazdığı ve Gökçer Genç’in yönettiği oyunun dün akşam Sadri Alışık Tiyatrosu'nda galası yapıldı. Oyunda 4 yıllık evliliğini bitiren çiftin ayrılıktan sonraki ilk karşılaşmaları traji - komik bir şekilde ele alınıyor. 
İki oyuncunun da ilk tiyatro deneyimi olan bu oyun kadın - erkek ilişkisinde empatinin altını bir kez daha çiziyor. Ayrılılığın ilişkiyi daha doğrusu kişileri nasıl etkilediği keyifli bir şekilde anlatılmış. İnsanı güldüren ve bir o kadar da düşündüren oyunun ardından oyuncu Ezgi Eyüboğlu ile çok kısa bir sohbet etme fırsatım oldu:) Doğrusu dizideki performansı kadar başarılı buldum kendisini. "İlk defa tiyatro sahnesinde yer almanın heyecanını duyduğunu belirterek aynı anda dizi projelerine de devam edeceğini" söyledi. 
İbrahim Kendirci de kendiyle yüzleşmekten çekinen eski eş rolünü üstlenerek performansıyla göz doldurdu...
Oyununun galasına Celile Toyon, Erol Keskin, Kayhan Yıldızoğlu, Tijen Par, Gülsen Tuncer, Melike Demirağ, Füsun Önal gibi deneyimli sanatçıların yanısıra Selin Demiratar ,Emre Ertunç, Levent Ülgen, Serkan Ercan gibi televizyon ve tiyatro dünyasının tanınmış isimleri de katıldı.

Keyifli ve güzel vakit geçireceğiniz bu oyunu 8 - 9 Şubat tarihinde Zorlu Center PSM Drama Sahnesi'nde izleyebilirsiniz.

Yorumlar