Türkiye'nin En Çok İzlenen Videosu: Yaren ve Karlos Düeti

http://www.netd.com/muzik/yaren-karlos/tarzimsin-farzimsinYouTube'un bu yıl Türkiye’de en çok izlenen videosu ‘Ulan İstanbul’ dizisindeki Yaren ve Karlos ikilisinin söylediği ‘Yanarım’ adlı şarkı oldu. Video 36 milyondan fazla kişi tarafından izlendi.
Kanal D'nin pazartesi günleri yayınlanan sevilen dizisi "Ulan İstanbul" her hafta yeni maceralar ve konuk oyuncularla izleyenlerin yüzünü güldürüyor.
Doğrusu gündem o kadar acı ve yoğunki bazen mola vermek lazım ruhumuzu dinlendirmek için; müzik dinleyerek, kitap okuyarak ve en azından bir dizi izleyerek... 
Bu anlamda Ulan İstanbul'u dizisini tavsiye ederim. Çünkü bu dizide her şey var hayat var en güzeli müzik de var:)
http://www.netd.com/muzik/yaren-karlos/yanarimhttp://www.netd.com/muzik/yaren-karlos/ben-sevdali-sen-belaliBaşrollerini Uğur Polat, Şebnem Bozoklu, Salih Bademci, Sevtap Özaltun, Erkan Kolçak Köstendil, Kaan Yıldırım, Caner Özyurtlu, Alptekin Serdengeçti, Zeynep Kankonde, Beyti Engin, Gökhan Niğdeli, Bahadır Hakim, Ayta Sözeri, Can Bartu Aslan ve Zihni Göktay’ın paylaştığı Ulan İstanbul dizisinin tüm karakterleri o kadar samimi ve gerçekçi anlatılıyorki beğenmemek mümkün değil.
Dizide en çok ilgi gören bölüm kuşkusuz Yaren (Şebnem Bozoklu) ve Karlos (Erkan Kolçak Köstendil)düetleri... Çok içten başarılı yorumlarıyla her haftaya yeni bir şarkıyla imza atılıyor.

Yorumlar

  1. Ben de bayılarak izliyorum. :)

    YanıtlaSil
  2. İlginiz için teşekkürler...
    https://www.facebook.com/sibelizliyor
    https://twitter.com/sibelizliyor
    http://instagram.com/sibelizliyor
    Teşekkürler

    YanıtlaSil

Yorum Gönder