İstanbul Kitap Fuarı Sürprizlerle Dolu


Kitapseverlerin her yıl büyük ilgi gösterdiği İstanbul Kitap Fuarı bu yıl 33. kez kapılarını TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde açtı. Benim gibi kitap okumayı sevenlerin yakından takip ettiği fuar bence Kasım ayının en güzel etkinliği... Birbirinden özel söyleşi, panel, çocuk etkinlikleri ve dinletilerle birlikte 270 etkinliğin süreceği İstanbul Kitap Fuarı bu yıl 8-16 Kasım 2014 tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi - Büyükçekmece’de gerçekleşiyor.

ETKİNLİK PROGRAMI İÇİN TIKLAYIN!


Türk Sinemasının yüzüncü yılına girdiği bu yılın fuar teması "Sinemamızın 100 Yılı" oldu. Fuar koridorları Unutulmaz Türk filmleri Müzikleri ile yankılanacak. 
Fuarın diğer sürprizleri ise  8-11 Kasım 2014 tarihleri arasında Uluslararası Salon kapsamında açık olacak "Mutfak" var. Yemek yazarlarının interaktif yemek sunacakları ve söyleşecekleri Mutfakta, fuarın onur konuğu olan Macaristan’ın ünlü yemek blogu yazarı ve programcısı Zsofia Mautner en leziz Macar yemek tarifleriyle Türk okurlarıyla buluşacak. Canım kardeşim Özgür'ün Erasmus Değişim Projesiyle bu yıl Macaristan'da eğitim görmesi nedeniyle Macaristan ailemizin de onur konuğu:)

Fuarı hafta içi 10.00 - 19.00, haftasonu ise 10.00 - 20.00 saatlerinde ziyaret edebilirsiniz. Öğrenci, öğretmen, emekli ve engellilere girişin ücretsiz olduğu fuarın giriş bedeli 5TL’dir.

Ayrıntılı bilgiler http://www.istanbulkitapfuari.com/'da!

Yorumlar