Vizyonda bu hafta hangi filmler var? (27 Mart)


Güvercin Uçuverdi
Başrolünü Yetenek Sizsiniz yarışmasında birinciliği kazanan Atalay Demirci'nin üstlendiği Güvercin Uçuverdi filmini Selami Genli ve Onur Koçal yönetiyor. Küfürsüz komedi filmi olan Güvercin Uçuverdi aile komedisinde iddialı... 

Şeytanın Kapısında (At the Devil's Door)
Nicolas McCarthy yönettiği Şeytanın Kapısında (At the Devil's Door) haftanın en yüksek gerilimli filmi olacak gibi... Filmin başrollerinde ise “Glee” dizisinin sevilen yıldızı Naya Rivera ve “Che” filmleriyle tanınan Catalina Sandino Moreno yer alıyor.

Evim (Home)

Yönetmenliğini Tim Johnson'ın üstlendiği animasyon ve komedi tarzındaki film seyirciyle buluşuyor. Evim (Home)'deki iki karakteri sevilen isimler Jennifer Lopez ve Rihanna seslendiriyor.

Danny Collins
Yönetmenliğini ve senaristliğini Dan Fogelman'ın yaptığı Danny Collins filminin başrolünü usta aktör Al Pacino ve Annette Bening üstleniyor. Komedi ve dram türündeki film hikayesiyle izleyicilerinin dikkatini çekecek.


Geronimo

Yönetmen Tony Gatlif'in kendi hayatından izler taşıyan ve otobiyografik bir takım öğelere yer veren Geronimo ülkemizde ilk olarak Adana Altın Koza Film Festivali'nde  ve 2014 Filmekimi programında yer aldı.

Bizim Hikaye
Yönetmenliğini Yasin Uslu'nun yaptığı Bizim Hikaye filminin başrollerinde Cansel Elçin ve Haluk Piyes rol alıyor. Film haftanın en merak edilen filmin çekimleri Sinop, Trabzon ve İstanbul'da gerçekleşmiş.

İçimdeki İnsan
İrfan Yalçın'ın Fareyi Öldürmek adlı romanından esinlenen İçimdeki İnsan filmini Aydın Sayman yönetiyor. Filmde Vedat Erincin, Suavi Eren ve Füsun Demirel rol alıyor.

Yorumlar