Masaüstündeki fotoğraflar Instagram’a nasıl yüklenir?

Masaüstü arşivinizde bulunan ya da harici hardiskinizde yer alan fotoğraflarınızı instagrama atmak için fotoğrafları telefona, telefondan instagrama atıyorsunuz değil mi? Belki de sırf bu yüzden bu paylaşımdan vazgeçmek zorunda kalıyorsunuzdur:)

Bu konuda sizlere iki çözümden bahsetmek istiyorum;

Birincisi bu konuda imdada yetişen bir program olan "Gramblr". Ücretsiz olan bu programı bilgisayarınıza indirdikten sonra Instagram hesabınızı programla eşleştirmeniz gerekiyor. Daha sonra istediğiniz fotoğrafı seçerek programa yüklüyorsunuz, çıkan başlık satırına Instagram’da yayınlanacak başlığınızı yazıyorsunuz ve fotoğrafınızı Instagram hesabınzda paylaşmış oluyorsunuz. Tabi şunu da unutmadan söyleyeyim Gramblr yalnızca .jpg uzantılı fotoğrafları destekliyor ve özellikle 650 x 650 piksellik fotoğraflarda çok daha iyi sonuç alabilirsiniz.

Gelelim ikinci çözüme; öncelikle Crome tarayıcısına sahip olmanız gerekiyor. Crome kullanmıyorsanız öncelikle bilgisayarınıza Crome'u indirmelisiniz. Ardından mobil uygulamaları çalıştırmak üzere kurulmuş ARC Welder programını indirin. Programı kurduktan sonra size istediğiniz Android mobil uygulamanın APK’sını sorulacak.
Bu işlem hiç de gözünüzü korkutmasın istediğiniz mobil uygulamanın APK’sını arama motorlarında kolaylıkla bulabilirsiniz. İndirdiğiniz APK’yı ARC Welder’dan açtığınızda uygulamanın tüm özellikleri artık hazır. ARC Welder tablet görünümde veya telefon görünümünde uygulamayı açmanıza olanak tanıyor. ARC Welder ile kurduğunuz mobil uygulama, ilgili sekmede sürekli kalıyor. Böylelikle her defasında programı kurma ve kullanıcı adı, şifre girme gibi işlemlerle zaman kaybettirmiyor.Masaüstünden fotoğraf çekmeyi düşünüyorsanız Phone seçeneğini işaretleyerek ve Clipboard Access’i Yes durumuna getirmelisiniz. Artık Instagram’ın tüm özelliklerini kullanabilecek şekilde masaüstünden fotoğraf paylaşabilirsiniz:)

Gramblr İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN!

CROME İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN!

ARC Welder İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN!

Yorumlar