Sertab Erener "Tek Başına" büyüledi

 
Sertab Erener 16 Ağustos Salı günü Pera Event'in ev sahipliğini yaptığı Harbiye Açıkhava konserinde hepimize unutulmaz bir gece yaşattı. Konserde eski ve yeni albümü Kırık Kalpler şarkılarını söyleyen Sertab Erener ve ekibi doğrusu gece için çok özel hazırlanmıştı.
 
Sahne dekoru, dansı, kareografisi, dinamik ekibi,özenle seçilmiş kıyafetleri ve süprizleriyle gece için çok emek verildiği belliydi. Şarkılarını seyircileriyle söylemekten keyif alan ve bunu seyircilerin arasına karışıp bir de fotoğraflar çeken Sertab Erener'in 25 yıldır sahnede olmasının sırrı bu olsa gerek.
 
2016 Eurovision Şarkı Yarışması'nda birinciliği kazanan Ukrayna temsilsicisi Kırımlı Tatar sanatçı Jamala da sahne aldı. Sertab Erener ülkemizi 2003'te ülkemize birinci eden Everyway That I Can şarkısını Jamala ile söyledi. Az da olsa Türkçe bilen sesiyle etkileyen Jamala bu akşam Harbiye Açıkhava'da sahne alacak (17.08.2016) onu da unutmadan söyleyeyim:)
 
Özellikle kadınlar için söylediği yeni albümü Kırık Kalpler'deki söz ve müziği Ersel Serdarlı'ya ait olan "Tek Başına" şarkısı çok güzeldi. Hepimiz ezberledik ve çok beğendik:)
 
Hayatımızda sesi ve şarkılarıyla çok özel bir yere sahip olan sevgili Sertab Erener'in müzisyen kadrosu da çok başarılı isimlerden. Özellikle vokalisti Zeynep Doruk sesiyle geceyi unutulmaz kıldı. Bize ve tüm seyircilerine Açıkhava'da sunduğu bu güzel konseri için başta Sertab Erener'e, Pera Event ailesine ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum. 


 








Bu muazzam konsere gelemeyen takipçilerimiz için ilk kez facebook sayfamda paylaştığım mini videoyu sunuyorum... 

İyi seyirler efendim:)



Tüm hakları www.sibelizliyor.com 'a aittir. www.sibelizliyor.com 'da yayınlanan yazı ve fotoğrafların tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. İletişim için sibelizliyor@hotmail.com.tr 'ye yazabilirsiniz.

Yorumlar