Çok yaşa Tarkan ve sen hiç inme sahneden!

Hitt Prodüksiyon ve Atlantis Yapım organizasyonluğunda gerçekleşen #TarkanZamanı'nın 5. günündeki konserini izleyen şanslılardan biriyim. (09.09.2016:) Konser tek kelimeyle enfesti...
Tarkan konserlerinin hep böyle dolu dizgin çok keyifli olduğu söylenir bu gerçeği insanın kendi gözleriyle görmesi bir başka güzel gerçekten.

Son gün bugün hala şansınız var gitmek için eğer kaçırdıysanız da seneye mutlaka gitmeye çalışın derim zira ben de öyle yapacağım:)

 
Harbiye Açıkhava Sahnesini o kadar özel orkestra ve sahne düzeniyle süslemişlerdi ki konserin perdeleri açıldığında neredeyse tüm seyirci ayakta alkışladı. 2 bölümden oluşan konserin ilkinde Ali İhsan Kısaç’ın yönetmenliğindeki 32 kişilik orkestra ve sevgili Tarkan'ın muazzam yorumuyla Ahde Vefa albümünde okuduğu Türk Müziği eserlerini dinledik.
"Dönülmez Akşamın Ufkundayız" ile başladı konserine ve ardından "Veda Busesi", "Kadehimde Zehir Olsa" ve "Zeytin Gözlüm"ü dinledik; söyledik hep birlikte Tarkan'la:)

Konserin ikinci bölümünde ise sevilen Tarkan şarkıları vardı...  Yeni albümündeki "Cuppa" ve adeta pop müziğin klasiklerinden olan "Sevdanın Son Vuruşu", "Dudu", "Kuzu Kuzu" ve "Öp" şarkılarıyla Harbiye Açıkhava sahnesi'nde yer yerinden oynadı diyebilirim:)
Tarkan şarkıları için davulda Volkan Öktem, bas gitarda Alp Ersönmez, akustik gitarda Ayhan Günyıl, klavyelerde Matthew Erdem ve Serhat Ersönmez, perküsyonda Mehmet Akatay, İsmail Darıcı ve Tunç Çakırgeri vokallerde Altay Oktar ve Murat Aziret vardı. Orkestranın şefliğini ise sahnede elektro gitarı ile Tarkan’a eşlik eden Can Şengün yaptı.

Konserin her iki bölümü için de şarkılara ve tarzına özel kıyafetiyle çıktı karşımıza. Megastar’ın 7 konserlik Açıkhava konser serisinin sahne tasarımı ise Can Besbelli'ye ait. #TarkanZamanı için her anlamda çok titiz emek verilmiş gerçekten.
Tarkan'ın ekibinin de en az onun kadar olağanüstü performanslarından da bahsetmeden olmaz.
Bu kadar özel ve coşkulu bir sesin ancak bu kadar dinamik ve başarılı ekibi olur...

Bize ve tüm seyircilerine Açıkhava'da sunduğu bu güzel konseri için başta sesiyle hepimizi kendisine bir kez daha hayran bırakan Tarkan'a, Hitt Prodüksiyon ve Atlantis Yapım ailesine ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum.

Çok yaşa Tarkan ve sen hiç inme sahneden!

K
onsere gelemeyen takipçilerimiz için ilk kez facebook sayfamda paylaştığım mini videoyu sunuyorum...
İyi seyirler efendim:)



Yorumlar