Gerçek hayattan alınmış, acının hikayesi: Babamın Kanatları

Yönetmenliğini ve senaristliğini Kıvanç Sezer'in yaptığı Babamın Kanatları 2 Aralık Cuma günü vizyona giriyor. Yapımcılığını Soner Alper'in üstlendiği Babamın Kanatları filminin kadrosunda büyük sanatçı Menderes Samancılar, Musab Ekici, Kübra Kip ve Tansel Öngel yer alıyor.
Film ilk gösterimi Çek Cumhuriyeti'nde 51. Uluslararası Karlovy Vary Film Festivali'nde gerçekleşti. Dağıtıcılığını Nar Film'in yaptığı Babamın Kanatları filmi, 23. Adana Film Festivalinde; SİYAD En İyi Film, En iyi Erkek Oyuncu (Menderes Samancılar), En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu (Kübra Kip), Dr. Avni Tolunay Jüri Özel Ödülü", En İyi İlk Film, İzleyici ödülü, ve  En iyi Müzik (Bajar) olmak üzere toplam 7 ödül almıştır. Film üçleme olarak düşünülen serinin ilk filmidir.

Kanser hastası bir inşaat işçisinin sağlığı ve ailesi için verdiği zorlu mücadeleyi izleyeceğimiz bu film; 2010 yılında okul harçlığı için çalıştığı inşaattan düşerek hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Ömer Çetin'den esinlenilerek çekilmiştir...

Gerçek hayattan alınmış acının hikayesinin anlatıldığı Babamın Kanatları filmini 2 Aralık Cuma günü sinemalarda izleyeceğiz. İzlenecekler listeme ekledim sizlere de tavsiye ediyorum.

Gelin şimdi fragmana bakalım...


Yorumlar