İnsan Aşk Üzeredir; AŞKZADE

Mürsel Ferhat Sağlam’ın merakla beklenen yeni kitabı AŞKZADE adındaki kitabı Ahir Zaman Yayınevi'nden çıktı. (Kasım 2016). “Aşkın hiç bilinmeyen öyküsü” vurgusuyla ve “insan aşk üzeredir” sloganıyla kitap tutkunlarının karşısına çıkan Aşkzade; Âdem ile Havva’dan sonraki ilk aşk ve kavuşma betimlemesiyle dikkatleri çekiyor...
Aşkzade, yazılış tarzı itibariyle hikâyeleştirilmiş deneme özelliği taşımaktadır. Bu yönüyle Aşkzade, hem bir olay örgüsü barındırması açısından hem de kurgunun sübjektif anlatıyla birbirini tamamlıyor olması bakımından dikkat çekmektedir. Ancak Aşkzade’nin, ilgi çeken yönleri bununla sınırlı değil.

Âdem ile Havva, Yusuf ile Züleyha, Leyla ile Mecnun, Ferhat ile Şirin ve Kerem ile Aslı’nın ardından efsane aşklar literatürüne Hâkim ile Sultan’ı da ekleyen Aşkzade, aşkın farklı bir boyutta yorumlandığı ve duyguların farkındalığına dikkat çeken bir eser olma özelliği taşımaktadır.

Tüm kitabevlerinde raflardaki yerini alan Aşkzade'nin ilk imza günü ise 20 Kasım Pazar günü 13:00 - 14:00 saatleri arasında TÜYAP İstanbul Kitap Fuarı'nda gerçekleşecek. Kaçırmayın:)

(Salon No: 4 - Stant No: 4241)

Yorumlar

  1. her aşkzedenin okuması lazım başarılar dileriz... okuruz.net ailesi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlginiz ve yorumunuz için teşekkür ediyoruz okuruz.net ailesi:)

      Sil

Yorum Gönder