Web Siteniz veya Blogunuz Mobile Uyumlu mu ? Ücretsiz Test Aracı Türkçe


Google Uzun Bir Süre Önce Web Sitelerinde Aramalarda Öne Çıkmak İçin Öncelikle Mobil Web Sitelere Öncelik Vereceğini Açıklamıştı.

Bir Çok Firma Bunun İçin Hızlıca Mobil Site İçin Tasarımlarını Yeniledi.

Peki Yenilemek Yeterli mi ? Yada Mobil Sitenizin Hızı Google Şartlarına Uygun mu ? Bunu Hiç Test Ettiniz mi ?

Bir Çoğumuz Farklı Hosting Firmları ve Web Sitesi Satan Yerlerle Çalışıyoruz Ancak Bilindiği Gibi  Herkez En İyi Şekilde Hizmet Vermiyor. Bir Çok Tanıdığım Firma Sadece Web Sitesi Yapmak İçin Bu İşi Yaptıklarını Ancak Aslında Müşterilerine Yani Bizlere Ne Kadar Zarar Verdiğinin Farında Değiliz.

Şimdi Sizle Web Siteniz Mobile Uyumlu mu ? ve Sorun Teşkil Ediyor mu ? Test Etmeniz İçin Google’nin Sunduğu Türkçe Ücretsiz Hizmetten Bahsedeceğim.

Bu Testi Yaptıktan Sonra Eğer Mobil Sitenizde Sorun Varsa Lütfen Web Hizmeti Aldığınız veya Size Destek Veren Yazılımcınızla İrtibata Geçiniz.

Burada Şununda Altını Çizmek İstiyorum, Tolga Şahin Olarak Dışarıda Bir Çok Firmaya Danışmanlık Hizmeti Verdiğimi Daha Önceki Yazılarımda Bahsetmiştim. Sizlerde Markanızı Önem Veriyorsanız Web Sitenizin Google Üst Sıralarda Olmasını İstiyorsanız Bana İletişim Kutusundan Ulaşabilirsiniz.

Tanışmak Adına İlk Danışmanlık Ücreti Almıyorum Bilginize Değerli Arkadaşlarım

Siteniz Mobile Uyumlu mu ? Linke Tıklayın Test Edin

Google Test                                                                                                                                                •Kaynak•

Yorumlar