Mutlu ilişkilerin formülünü sunan program "Bir Yastıkta Kocayalım"


Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerinden yapılan derlemeye göre, 2006  - 2015 yıllarını kapsayan 10 yılda ülkemizde toplam 6 milyon 90 bin 212 çift evlendi, 1 milyon 151 bin 591 çift de boşandı. Oranlar çok ciddi boyutta gerçekten.

Peki boşanmaların ardındaki sebepler neler?
Yüzde 97 "geçimsizlik" ilk sırayı alırken ardından terk, zina, akıl hastalığı, kötü muamele, cürüm, haysiyetsizlik gibi diğer nedenler takip ediyor...

Bu anlamda 20 Şubat'ta TRT 1 ekranlarında çok önemli bir program başladı; Bir Yastıkta Kocayalım... Çok başarılı yapım ekibiyle ve Aile Danışmanı Dr. Zafer Akıncı’nın değerli önerileriyle her hafta 1 aileyi izleyip yaşadıklarını izleyeceğiz. Tamamıyla gerçek hayattan alınan hikayelerden oluşan "Bir Yastıkta Kocayalım" programı hafta içi her gün saat: 13.00'da TRT 1 ekranlarında. Program ülkemizde artan boşanma sayılarına çözümsel bir yaklaşım getirirken, evlilikte yapılan hataları da göz önüne serecek.

Sürekli artan bir yoğunlukla duygularımızı nasıl  koruyacağımızı sevgiyi ve saygıyı anlatan bu programı yalnızca çiftlerin değil herkesin izlemesini tavsiye ediyorum. Kaçırmayın!



Yorumlar