Üç Tutku Festivali Askeri Müze'de devam ediyor

Üç Tutku Kitap Kahve Çikolata Festivali’nin ikincisi 31 Mart  - 9 Nisan tarihleri arasında Askeri Müze’de ziyaretçilerini bekliyor.  Dünyada bir ilk olan festivalde birbirinden özel vazgeçilmez üç tutkunun birlikteliğinin ortaya çıkardığı eşsiz duygu hepinizi büyüleyecek. Üç tutkunun kokularının birbirine karıştığı büyüleyici bir atmosferde ziyaretçileri pek çok sürpriz bekliyor...

Üç Tutku Festivali'nde, Türkiye’nin seçkin yayınevlerinin kitaplarını edinebilir, yazarlarla sohbet edebililir, katılımcılarımızın düzenleyeceği workshoplardan, sunumlardan ve ikramlardan ücretsiz yararlanabilir, konserleri izleyebilirsiniz... Ayrıca çocuklara yönelik drama atölyeleri, masal anlatımları, Karagöz Hacivat gösterimleri gibi pek çok etkinlik festivalde yer alıyor.

Üç Tutku Kitap Kahve Çikolata Festivali ekibinin aldığı kararla festivalin her yıl bir konuk ülkesi ve konuk ülkeye dair bir teması olacak. Bu yılın konuk ülkesi İran ve teması BAK! Yakınımızdaki coğrafya İRAN’a BAK!arken, İran sanatı, edebiyatı ve kültürü ile tanışacağımız pek çok etkinlik izlenebilecek.

Yine bu yıldan başlayarak festivalin her yıl bir Onur Konuğu olacak. 2017 Onur Konuğu Türk öykücülüğünün en önemli isimlerinden FÜRUZAN.


Ayrıntılı festival programına  www.uctutku.com adresinden ulaşılabilirsiniz. Üç Tutku Kitap Kahve Çikolata Festivali'ni saat 10:00 ile 20:00 arasında ziyaret edebilirsiniz. Kaçırmayın!

Yorumlar