Üniversite adayı öğrenciler, İstanbul Aydın Üniversitesi sizi bekliyor!

İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından üçüncü kez açılacak olan Lise Yaz Okulunda, sözel ve sayısal alanlarda öğrencilere zengin bir içerik sunulacaktır. Lise öğrencilerine üniversite deneyimi yaşatmayı hedefleyen İstanbul Aydın Üniversitesi Lise Yaz Okuluna Türkiye'nin her yerinden katılım mümkündür. Programa 9.sınıfı tamamlayıp 10.sınıfa geçen ve 10.sınıfı tamamlayıp 11.sınıfa geçen lise öğrencileri katılabilecektir. Lise öğrencilerine kendilerini geliştirebilecekleri bir akademik ve kültürel ortam imkanı sunulacaktır.

Program; öğrencilerin yaz döneminde üniversite ortamı ile tanışmalarına, kendilerini ve ilgi alanlarını keşfetmelerine; üniversite tercihleri öncesinde çeşitli akademik alanlarda bilgi sahibi olmalarına ve katılacakları aktivite programlarıyla sosyal ve kültürel alanlarda entelektüel bir bakış açısı kazanmalarına fırsat tanıyacaktır.

Programdaki dersler alanında uzman akademisyenler tarafından verilecek ve lise öğrencilerinin meslek seçimlerini ve yüksek öğrenim tercihlerini daha bilinçli yapmalarını, üniversite ve kampüs yaşamını yakından tanımalarını sağlayacaktır.

Ayrıca program süresince ders saatleri dışında öğrenciler okulumuzdaki farklı bölümler hakkında bilgi alabilecek İstanbul Aydın Üniversitesi Fakültelerinde görevli öğretim üyelerinin vereceği seminerlere katılabilecektir.​

Tüm öğrenciler program süresince üniversitenin kütüphane, spor salonu, havuz, vb. imkânlarından ücretsiz yararlanma hakkına sahip olacaklardır. Öğrenciler İstanbul Aydın Üniversitesi Kampüs yurdunda konaklayacaktır.ile erken tanışmak isteyen öğrenciler, İstanbul Aydın Üniversitesi sizi bekliyor!

Detaylı bilgi için tıklayınız; http://liseyazokulu.aydin.edu.tr/index.html

Ders içerikleri için tıklayınız;  http://liseyazokulu.aydin.edu.tr/index.html

Başvuru formu için tıklayınız; http://liseyazokulu.aydin.edu.tr/basvuru.html

Yorumlar