Ve 7 yıllık bekleyiş sona erer: Yol Ayrımı

Çok sevdiğim büyük sanatçı Şener Şen ve değerli yönetmen Yavuz Turgul bu kez Yol Ayrımı ile bir araya geliyor. 20 yıldır yalnızca değerli yönetmen Yavuz Turgul filmlerinde yer alan pek sevdiğim Şener Şen'den gelen bu habere nasıl sevindiğimi anlatamam:) Başarılı isim Cem Yılmaz'ın Twitter'dan duyurduğu bu güzel paylaşım için kendisine teşekkür ediyorum. 

Erkek Güzeli Sefil Bilo, Tosun Paşa (1976), Banker Bilo (1980), Çiçek Abbas (1982), Şekerpare (1983), Züğürt Ağa (1985), Muhsin Bey (1987), Aşk Filmlerinin Unutulmaz Yönetmeni (1990), Gölge Oyunu (1992), Eşkıya (1996), Kabadayı (2007), Gönül Yarası (2005) ve Av Mevsimi (2010) ile gönlümüzde adeta taht kurmuş filmlerin ardından 7 senelik bekleyişimiz Yol Ayrımı ile 10 Kasım'da sona eriyor. 

Büyük üstadın başrolde olduğu filmde yer alan diğer sanatçılar ise Çiğdem Selışık Onat, Rutkay Aziz, Nihal Yalçın, Tilbe Saran, Şerif Erol, Ruhsar Öcal, Mert Fırat ve Defne Kayalar. 

Film; hayatını babasından devraldığı tekstil işini büyütmeye adayan Mazhar Kozanlı’nın geçirdiği ağır trafik kazasıyla hayatında önemli bir yol ayrımına gelmesini ve buna engel olan ailesiyle yaşadıkları anlatılıyor. 10 Kasım'da sinemalarda olacak filmin şimdilik afişi yayınlandı, fragmanı için beklemedeyim. Geldiği anda sizlerle paylaşmış olacağım:)


             

Yorumlar

  1. İzleyeceğim filmi oyuncularına göre seçen biri olarak bu habere bende çok sevindim, sabırsızlıkla bekliyorum vizyona girmesi için

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yakın zamanda fragmanı da göreceğiz. Sabırsızlıkla beklemedeyiz:)

      Sil
  2. Türk sinemasının bence en orijinal aktörü. Türkiye sınırları dışında aynı mesleği cok daha farklı bir konumda icra ederdi. Pilot Vecihi rolünde bile mükemmel bir oyunculugu olan Şener Şen i mesleğinin en olgun en demlenmis zamaninda izlemek bir şans.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle çok haklısınız. Güzel yorumunuz için teşekkürler

      Sil

Yorum Gönder