Ofisten Mutfağa Yolculuk Zamanı



Yazarımız Kenan Özgür Yaşar 16 Mart Cuma günü Radisson Blu Şişli Oteli'nde gerçekleşen Ofisten Mutfağa yarışmasının ödül törenini sizler için değerlendirdi...

Geçtiğimiz akşam bir davet üzerine katıldığımız Ofisten Mutfağa adlı yarışmanın ödül törenindeyiz, toplanın! Radisson Blu Hotel Şişli'de gerçekleştirilen ödül töreni için harika bir itina gözümüze çarpıyor. Birbirinden lezzetli yemeklerin misafirlere özenle sunulduğu tören alanında iş dünyasından birçok profesyonel ile tanışma fırsatımız da oldu. Radisson Blu Şef Aşçısı Özay Akar'ın hazırladığı yemekleri tattık. Seran Bilgi'nin canlı performansı ile şarkılarda duygu seli yaşadık. Sonrasında tabii ki ödül töreninde ekiplerin coşkusu eşliğinde bir heyecan fırtınasına biz de ortak olduk. Peki nedir Ofisten Mutfağa sorusunu şu şekilde detaylandıralım.



Ofisten Mutfağa Nedir?

Bu yarışma beyaz yakalıların ekipler şeklinde hazırlanıp hazırladıkları yemeklerin jüriye sunulduğu bir yarışma organizasyonudur. Ofis çalışanlarının takım çalışması, ekip ruhu, tutku, beraberlik, özveri noktalarında gelişimi hedeflerken aynı zamanda zamanı verimli ve keyifli bir şekilde geçirmeyi de yarışmacılara vaad ediyor. Bana kalırsa gayet mantıklı ve verimli bir çalışma. İş hayatından sıkılıp biraz farklı biraz eğlenceli biraz da faydalı bir şeyler yapmak isteyen herkes bu yarışmaya katılmalı diye düşünüyorum.

Bu yıl 3.sü düzenlenen yarışmada da ödüller hak edenleri ile buluşturuldu.

Ofisten Mutfağa yarışmasında finale kalan ekipler ise şu şekilde;

-Flormar Pretty Chefs,
-Abdi İbrahim,
-Mavi,
-Flokser,
-Flormar Loves.

Yarışmada birinci ekip Flormar Pretty Chefs olurken, İkincilik ödülü kazananı Mavi ekibi oldu. Üçüncülük ödülüne ise Flokser ekibi layık görüldü.

Özel ödüllerin takdiminden sonra dereceye giren ekiplerin ödüllerinin dağıtıldığı törende müzikler şarkılar salonun dört bir yanına hakimdi. Tabii ki önemli olan ekip ruhu takım çalışması beraber bir şeyleri başarabilme ve ortak bir çalışma sonucu ortaya harikalar çıkarabilmekti. O yüzden tüm ekipleri bu anlamda kutlamak lazım. Emeklerinize sağlık. Ayrıca bu organizasyonu tertip eden tüm teknik ekibe teşekkür etmeyi unutmayalım.
2019'da 4. Ofisten Mutfağa yarışmasında görüşmek üzere. Sevgiyle kalın.


1.Ekip Flormar Pretty Chefs




2. Ekip Mavi

3.Ekip Flokser



 

Yorumlar