Raşit Bağzıbağlı'nın Yeni Kreasyonu Emaar'da


Bugün Emaar Square Mall'da gerçekleştiren, Raşit Bağzıbağl'nın aylardır çalışarak Modanisa için tasarladığı 28 parçadan oluşan 'Desert Dream' koleksiyonu sonunda görücüye çıktı. Birbirinden güzel 16 mankenin bedenlerinde hayat bulan kıyafetler gayet güzel ve göz alıcıydı Raşit Bey'i tebrik etmek lazım. Sosyal medyada  #rasitxmodanisa hashtagi ile gönderilerin paylaşıldığı defilede biz de paylaşımlarımızı gerçekleştirdik. :)

Tesettürlü top model Somali asıllı Amerikalı Halima Aden defileye gerçekten damgasını vurdu diyebiliriz. Zira kendisi defilenin baş mankeniydi. 


Son öğrendiğim bir bilgiye göre de defilede çöl teması oluşturmak amacıyla defilede kullanılmak üzere Dubai'den 10 ton ağırlığında kum getirtilmiş. Bu da söz konusu defile için en ince detaylara ne kadar yer verildiğinin en göze çarpıcı gerçeklerinden.
Biz misafirlerini çok güzel bir şekilde ağırlayan Emaar Square Mall ailesine, bizleri bu güzel defileye davet eden Raşit Bağzıbağlı ve ekibine ayrıca Modanisa ekibine teşekkürlerimizi sunarız.









Yorumlar