1.000.000 Gişeye Altın Seleli Bisiklet Hediyesi!


Yapımcılığını Tuana Yapım Süleyman Kaptan'ın üstlendiği komedi türündeki "Kaç Kaçabilirsen" sinema filmi, 4 Mayıs'ta sinemaseverlerle buluşacak.

Filmin tanıtım toplantısında basın mensuplarına açıklamada bulunan ünlü oyuncular Önder Açıkbaş, Enis Arıkan, Seda Güven, Tuğçe Karabacak vizyon öncesi Etiler Maria’nın Bahçesi’nde kahvaltıda buluştu.

  Önder Açıkbaş bu filmde oynadığından dolayı mutluluk duyduğunu söylerken sinema sahipleri filmi yüksek sayıda kopya istediklerini belirtti.

Sultanahmet Çemberlitaş sinemasının bir ay kapatılması ile alakalı çok yüksek maliyetli bir film oldu sanırım sorularına Enis Arıkan’dan ‘’Avatar ile aynı bütçede çektik dedi. Gişe tahmini yapılması istenilen oyuncular ‘’Gişede 1.000.000 rekorunu olabilir mi?’’ sorusuna ise ‘’Güzel bir set ortamı geçirdik ve güzel bir film çıktı ortaya, bundan sonrası izleyicinin kararı diyelim’’ dediler.  Kaç Kaçabilirsen filminin gişede 1.000.000 izleyici sayısını geçmesi durumunda Önder Açıkbaş Enis Arıkan’a ‘’Sana 1.000.000 izlenme karşılığında altın seleli bir bisiklet alacağım’’ diyerek espri yaptı.

Yorumlar