Gamze Şiriner “Temas/Contact” Sergisi ile Türker Art Galeri’de


Daha önce “Karşılaşma–Encounter” sergisi ile dikkatleri üzerine çeken ressam Gamze Şiriner, “Temas/Contact” adlı yeni serisi ile 28 Nisan’a kadar Türker Art Galeri’de sanatseverlerle buluşuyor.

Eserlerinde; klasik kompozisyon anlayışının dışına taşarak, özgün monokrom tekniği ve zaman zaman da ikinci renk ilavesiyle farklı bir görsellik ve ifade tarzı yakalayan Gamze Şiriner‘in “Temas/Contact” sergisi izleyiciden ilgi görmeye devam ediyor. Ressam; gerek portrelerdeki, gerekse bedenlerdeki kesik görsellerin tamamlamasını, bu sergisinde deizleyicinin özgür düş gücüne teslim ediyor.

1996 yılından bu yanakarma ve solo sergiler yapan, aynı zamanda atölyesinde resim dersleri de veren Ankaralı ressam Gamze Şiriner, günümüz toplumunun yüzeyselleşmiş, kopuk ilişkilerinin maddi bileşenlerini bir tarafa bırakıp, birbirlerine tekrar bağlanmaları üzerine görsel bir eylemde bulunurken, öznesi insan olan çalışmalarıyla izleyicilerle “Temas”a geçiyor.

Sergi 28 Nisan’a kadar Türker Art’ta izlenebilir.

Teşvikiye’de 2012 yılından bu yana sanat galerisi olarak hizmet veren Türker Art;  galeri sahiplerinin köklü sanat bilgisi ve sevgisi sayesinde, gerek klasik ve modern, gerekse çağdaş sanatı destekleyen pek çok projeye imza atıyor, genç yetenekleri sanatseverlerle buluşturuyor ve uluslararası platformlarla işbirliği içinde, usta sanatçıları ve gelecek vadeden isimleri temsil ediyor.


Türker Art
Şakayık Sok. Ful Apt. No: 43 Da:2 Teşvikiye – İstanbul





Yorumlar