Çocuklara İlham Veren Festival 2-3 Haziran'da Uniq İstanbul’da!


Türkiye’nin çocuklara yönelik ilk yaratıcılık odaklı kültür ve sanat festivali, 2-3 Haziran tarihinde Uniq İstanbul’da gerçekleştirilecek...
Yaratıcı Çocuk Festivali, dünyanın yazı ve boyama gereçlerinde lider markası Faber-Castell ana sponsorluğunda çocuklara ve ebeveynlerine yönelik birbirinden değerli atölye, söyleşi, gösteri ve konserlerden oluşan dopdolu programı ile tüm aileyi bir araya getirmeye hazırlanıyor.
Yaratıcı Çocuk Festivali; programındaki 14 adet bilim, sanat ve tasarım atölyesiyle Türkiye’de bir ilki hayata geçiriyor. Bilimin, sanatın, tasarımın ilham verici yönünü deneyimletecek olan zengin içerikli Yaratıcı Çocuk Festivali Atölyeleri; çocuklar için gerçekleştirilen klasik etkinliklerden farklı olarak, onları üretken bir keşif ortamına götürüyor.

Yaratıcı Çocuk Festivali’nde çocuklar, iki gün boyunca, kaçırılmaması gereken atölyelerde ilham verici deneyimler yaşarken ebeveynler de konusunda uzman konuşmacıların söyleşilerine katılarak festival ruhunu çocuklarıyla beraber yaşayacaklar. Bu söyleşilerde Sunay Akın, Ceyda Düvenci, Dr. Özgür Bolat, Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu, Prof. Dr. Belma Tuğrul, Ahmet Güneştekin, Şermin Yaşar, Dr. Bahar Eriş ve Dr. Gökhan Mamur gibi değerli isimler yer alıyor.

FMV Işık Okulları Çocuk Korosu, Pırlangıç Çocuk Şarkıları Konseri,  Kidsnook masal şarkıları konseri  iki gün boyunca festival coşkusunu notalara taşıyacak. Ayrıca, tahta bacak, pandomim ve jonglör gösterileri, eğlenceli masallar, Geleneksel Kukla Tiyatrosu, rengarenk yüz boyama gibi pek çok etkinlik de festival coşkusuna katkıda bulunacak.
 2-3 Haziran’da, Uniq İstanbul’da, 10.00-18.30 saatleri arasında ziyarete açık olan festival, çocukları gülümsetirken büyükleri de çocukluğuna götürecek.
Festival biletleri Biletix'de!

www.yaraticicocukfestivali.com
https://www.instagram.com/yaraticicocukfestivali

Yorumlar