Derin Melodilerin Adamı "Mark Eliyahu"


Dağıstan'da müzisyen bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelen Mark Eliyahu kamançasıyla ruhu besleyen ezgilere ses veriyor. Müziğiyle insanı bulunduğu yerden çok uzaklara götüren bir müziği var Mark Eliyahu'nun. Şimdiye kadar hiç dinlememiş olanlar için gerçekten büyük kayıp. Uzaklaşmak, dinlenmek istediğinizde, her şey bitti artık dediğiniz anda size uzatılan bir el gibi samimi, bazen hüzünlü ama her zaman umutlu bir müziği var. Türkçe, Arapça, Azerice ve İran makamlarını çok seviyor, sesleniyor kamançasıyla, bu yüzdendir ki herkese hitap ediyor ve çok seviliyor.


İşte tüm bu güzel müziklerin, duyguların sahibi Derin Melodilerin Adamı yeni albümü Roads'ın dünya turnesi kapsamında 3 Ağustosta Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde olacak. Atlantis Yapım'ın organizasyonuyla gerçekleşecek olan konser için biletlerinizi Biletix'ten almayı da unutmayın! Eski ve yeni albümden en sevilen ezgileri Açıkhava'da dinlemek eminim çok iyi gelecek hepimize.


En sevdiğim müziği olan Journey'i dinleyerek başlayın kendisiyle tanışmaya. Journey için bestelediğim şarkıyı da kendisinden izin alarak okumayı çok isterdim. Belki konserinde düet yapma şansı sunar belli mi olur? :)

Özetle Mark Eliyahu iyi ki varsın hep çalasın!

Man Of Deep Sounds Mark Eliyahu on Harbiye Open-Air Stage August 3!



Değerli müzisyen Mark Eliyahu'ya ait 'Journey' isimli parçası için hazırlamış olduğum sözlere ses verdiğim şarkı videosudur.
(*Tüm hakları korunmaktır.)


Yorumlar