Türkiye’nin ilk açık hava lezzet festivali GurmeFest'in Tarihi Belli Oldu!


Bu yıl ikincisi düzenlenecek Açık Hava Gurme Lezzetler Festivali GurmeFest, 5  - 7 Ekim tarihlerinde Sarıyer Event Garden’da misafirlerini ağırlayacak. 


Geçen yıl 253 seçkin lezzet markası ile 12 bin ziyaretçiyi bir araya getiren GurmeFest bu yıl da birbirinden özel etkinliklerle lezzet severleri bekliyor. Merakla beklenen festivalde gurme restoranlar, cafeler, yiyecek- içecek firmaları, gurme lezzetler ve seçkin markalar eğlence ve lezzet dolu bir festival ortamında lezzet severler ile bir araya gelecek. Medya & Basın sponsorluğunu Digitürk ve Favori Lezzetler üstlendiği festivalde; katılımcıları ünlü şefler tarafından hazırlanan birbirinden farklı lezzetleri tatma ve satın alma fırsatı bulacak.



GurmeFest İstanbul
, bu yıl da Sarıyer’in eşsiz doğal ortamında Event Garden bahçelerinde ziyaretçilerine şehrin gürültüsünden uzak, ormanın içinde lezzet ve eğlence dolu bir festival deneyimi yaşatacak. Ziyaretçiler GurmeFest’te, çimlerde uzanmanın keyfini çıkarırken festival boyunca devam eden leziz müzik ve eğlenceli etkinlikler ile şehirden uzakta, doğanın bir parçası oldukları 3 gün geçirecekler.


Gastronomi ilgilileri bu yıl da festival boyunca uzman konuk, akademisyenler ve usta şeflerin liderliğinde söyleyişi, panel ve demonstrasyonlara katılım sağlayarak sektörün en önemli isimlerinden eğitim alma fırsatı yakalayabilecekler.



GurmeFest
, bu yıl festival sahnesinde yer alacak ünlü isimler, dj performansları, dans gösterileri ve dopdolu içeriği ile çok daha iddialı gösterilere hazırlanıyor.


Sarıyer’in doğal ortamında geçireceğiniz lezzet dolu festivalde, butik lezzetleri ve tadı damakta kalan nadide sunumları tatmanın yanında beğendiğiniz lezzetleri satın alabilecek, usta şeflerin atölye çalışmalarına da katılabileceksiniz.

Gastronomiyi eğlence ile buluşturan Türkiye’nin ilk açık hava lezzet festivali GurmeFest, tadım ve ikramlar, atölye çalışmaları, dans gösterileri ve konsept partileri ile tüm lezzet tutkunlarını festival ruhunu doyasıya yaşamaya davet ediyor. Bu lezzetli ve keyifli festival için biletler Mobilet'te!

Yorumlar