"Altı’n Oran" Karma Resim Sergisi Tünel Sanat Galerisi’nde


Ahmet Serhat Bingül, Dilek Teber, İbrahim Akgüney, Meral Öksüz, Tennur Gülsüm Barın ve Yakup Dursun'un oluşturduğu "Altı’n Oran" Karma Sergisi 16 Temmuz 2018 Pazartesi günü saat 18:00’de Tünel Sanat Galerisi’nde açılıyor...

“ALTI’n ORAN” Karma Resim Sergisi 27 Temmuz 2018 tarihine kadar pazar - pazartesi ve resmi tatil günleri hariç 10.00 - 19.00 saatleri arasında görülebilir.
Bu özel sergiyi kaçırmayın!


Sanatçılar;
Ahmet Serhat Bingül: Lisans ve yüksek lisansını Atatürk Üniversitesi Resim-İş bölümünde tamamlamıştır. Kendi yetiştirmiş olduğu ekiple 2011 yılında Truva Sanat Evi Derneğini kurmuştur. Akrilik, suluboya, yağlı boya gibi malzemelerle çalışmakta olan sanatçı, küratörlük, Yakutiye Güzel Sanatlar Lisesi’nde öğretmenlik ve Truva Sanat Evi & Derneği’nde eğitmenliğe devam etmektedir.

Dilek Teber: Atatürk Üniversitesi Eğitim Fakültesi Resim Bölümü’nden mezun olmuştur. Erzurum Güzel Sanatlar Lisesi’nde görev yapmaktadır. Resim yarışmalarında derecelikleri ve katılmış olduğu birçok resim sergisi bulunmaktadır.

İbrahim Akgüney: Atatürk Üniversitesi Resim Bölümü’nde yüksek lisansını tamamlayan sanatçı Erzurum Güzel Sanatlar Lisesi’nde öğretmenliğe devam etmektedir. Katılmış olduğu yarışmalarda dereceleri vardır.

Meral Öksüz: Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Heykel Bölümü’nde yüksek lisansını tamamlamıştır. Erzurum Güzel Sanatlar Lisesi’nde Görsel Sanatlar öğretmeni olarak çalışmaktadır. 1990 ve 2018 yılları arasında katılmış olduğu birçok karma sergisi bulunmaktadır.

Tennur Gülsüm Barın: Atatürk Üniversitesi Resim Bölümü’nden mezun olmuştur. Atatürk Üniversitesi Heykel Bölümü’nde yüksek lisans yapmaktadır. Katılmış olduğu karma sergileri ve kişisel sergileri bulunmaktadır.

Yakup Dursun: Atatürk Üniversitesi Resim-İş Öğretmenliği Bölümü’nde yüksek lisans eğitimine devam eden sanatçı, aynı zamanda Erzurum Yakutiye Güzel Sanatlar Lisesi’nde resim öğretmeni olarak çalışmaktadır. Katılmış olduğu yaklaşık on beş adet sergi bulunmaktadır.

Yorumlar