Çocukları sayıların eğlenceli dünyasıyla buluşturan yeni oyun Mati10!

 6 yaş ve üzerindeki herkes için, zihinden toplama yaparak oynanan Mati10, hayatın her anında akıldan yapılması gereken toplama işlemlerinin zevkli ve heyecanlı bir oyuna çevrilmiş halidir.
120 karttan oluşan oyunda oyuncular yerdeki sayıları 10 ve katlarına tamamladıkça puan kazanıyor. Toplama becerilerini geliştiren Mati10, Sıfırla, İkiyle Çarp ve Mati özel kartlarıyla daha da keyifli hale geliyor.
Mati markası ve Mati oyunları, iletişim ve tasarım sektöründeki 20 yıllık deneyimleri ile, “ders" ve "mecburiyet” olarak öğretilen temel matematik bilgilerinin eğlenceli birer “aile oyunu” haline getirilmesi ihtimalini sorgulayan 3 kadın girişimcinin eseri… Tamamen özgün ve orijinal oyun tasarımlarını Türkiye’de tasarlayan ve üreten Mati, 4 farklı oyunu ile raflarda.
Mati kurucularının “Matematik ve sayılar zevklidir. Biz matematiğe ön yargılı yaklaşmak yerine farklı bir bakış açısıyla hayatımızın her alanında yer alan sayılarla yepyeni bir dünya kurmayı hayal ettik. Çocukların ve ailelerin zevkle oynadığı oyunlarımızla hem birlikte kaliteli vakit geçirmek hem de çocuklarla zihnimizi çalıştırmanın yollarını aradık.” sözleriyle anlattıkları Mati10, 6 yaş üstü çocuklar ve ailelerine matematik işlemleriyle keyifli vakit geçirmeyi vaad ediyor.
“Her şey oyunlarla çok daha zevkli çok daha kolay olabilir. Biraz farklı bir açıdan bakmak, biraz enerji katmak bir anda her şeyi güzelleştirebilir.”

Mati oyunları bu felsefeyle tasarlandı, yeni oyunlar tasarlanmaya devam ediyor.

Oyunla kalın:)

Yorumlar