Profesyonellerin Yarışması "Ofisten Sahneye" başvuruları başlıyor!


Türkiye’nin tek ve en büyük organizasyonu olan ve bu yıl 9'ncusu düzenlenecek olan Ofisten Sahneye Müzik Yarışması 2019 Nisan ayında maksimum 30 şirketin katılımıyla gerçekleştirilecek. 9. Ofisten Sahneye Müzik Yarışması'na İnsan Kaynakları departmanları aracılığıyla 1 Mart 2019 tarihine kadar başvuru yapılabilir.


IF Performance Hall Beşiktaş’ta müzik dolu keyifli gece sunacak olan "Ofisten Sahneye" yarışmasında birinci olan ekibi, Cote D’Azur’un incisi Cannes’da Hollywood yıldızlarını ağırlayan tarihi Intercontinental Carlton Cannes Oteli’nde konaklayacağı müzik ağırlıklı muhteşem bir yurtdışı seyahati bekliyor...

Yarışma Citibank, Astra Zeneca, Pirelli, ABank, Nestle, Abbott, Anadolubank,ING Bank, Jotun, Avea, Tüpraş, Netaş, İpsos KMG, TTNET, Turkcell, Ford, Microsoft, Doğuş Oto, Şişe Cam, Hürriyet, Eczacıbaşı İlaç,Ericsson, 3M, McCann Erickson, T-Bank, TUSAŞ, Ipsos KMG, Vodafone, Coca-Cola, KPMG,Vestel, Bosch, Anadolu Sigorta, Finansbank, Alcatel lucent, Odeabank, AkçanSA, Kaya Grubu, Garanti Teknoloji, Beymen, Dumankaya, Vestel, Pernod Ricard, ATU, Avivasa, BDH, Çelebi Holding, GFK, Işık Üniversitesi, İTÜ, Kariyer.net, Logo Yazılım,Mercedes- Benz, P&G,Pegasus, Roche, Sahibinden.com, Tüv Rheinland, Tüyap, Roketsan, Man, Anadolu Efes, Sanofi, Cisco, Amcor, Yataş gibi şirketleri sahnede ağırladı.

www.ofistensahneye.com
facebook.com/ofistensahneye
instagram.com/ofistensahneye
youtube.com/ofistensahneye  



Yorumlar