Türk Tiyatrosu'nda bir ilke imza atan oyun: Süper İyi Günler


Tiyatrokare, Nedim Saban yönetmenliğinde; Mark Haddon'un 2003 Whitbred Ödülü almış ve ardından 44 dile çevrilmiş olan romanından uyarlanan "SÜPER İYİ GÜNLER" oyununu seyirciyle buluşturuyor. Türk Tiyatrosu'nda bir ilki gerçekleştirerek, üç boyutlu animasyonlar ve sahneleme tekniği ile sunulacak oyun 6 yaşındaki otizmli birey olan Christopher Boone'un zengin dünyasını anlatıyor.

Londra ve New York'da "En İyi Oyun Ödülü" başta olmak üzere 12 farklı Tony ve Oliver ödülü almış olan oyunda Emir Özden, Ayça Erturan, Korel Cezayirli, Didem İnselel ve usta oyuncu Celile Toyon’un başrolleri paylaşıyor.

80 metrekare alanda LED ekranlar ve üç boyutlu animasyonlar eşliğinde gerçekleşecek olan Süper İyi Günler tiyatro sahnelerine kattığı bu yenilikle çok konuşulacak.

Ford Türkiye’nin katkılarıyla, T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı, Beko ve Michelin gibi markaların çözüm ortaklıklarıyla izleyiciyle buluşan oyuna bilet alarak Otizmli bireylerin eğitimine katkı sağlayacaksınız. Konusu ve kadrosuyla büyük beğeni toplayan ve Türk Tiyatrosu'nda bir ilke imza atan Süper İyi Günler oyunu için biletler Biletix'de!


SÜPER İYİ GÜNLER

Türkçeye Kazandıran ve Yöneten: Nedim Saban
Dekor& Işık Tasarım: Kerem Çetinel
Görsel Yönetmen: Tufan Dağtekin
Kostüm Tasarım: Makbule Mercan
Koreografi: Orçun Okurgan
Soundtrack: Son Feci Bisiklet / Arda Kemirgent
İkinci Yönetmen: Halim Ercan
Sanat Koordinatörü: Bülent Seyran
Dramaturji: Ezgi Gülümser
Yönetmen Yardımcısı: Aysuda Dalğıç
Afiş Tasarım: İsmail Anıl Güzeliş
Oyun Fotoğrafları: Emre Mollaoğlu
Oyuncular: Emir Özden, Ayça Erturan, Korel Cezayirli, Didem İnselel, İbrahim Can Sayan,  Şebnem Şeviktürk, Onur Kırat, Uğur Can Arıkan, Cem Arslan,  Sevcan Aydın, Beste Koçak ve Celile Toyon.


TİYATROKARE HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN!

Yorumlar