Bebeklerin yüzünü güldüren Binoo!


6 - 36 Aylık bebeğiniz için güvenle minik ellerine teslim edeceğiniz Binoo kitabı iki farklı konuda Mikado Çocuk'ta sizleri bekliyor.

Ce-E Binoo!
Nasılsın Binoo?

Canım kızım ısrarla minoo diye çağırsa da Binoo vücudunu yeni yeni tanımaya başlayan bebişleriniz için iyi bir arkadaş, resimlere bakıp söylediğiniz şeyleri kendinde göstermesini isteyerek gelişimine katkıda bulunarak daha kalıcı bir öğrenme sağlayabilirsiniz.

Nasılsın Binoo? kitabında ise duygu durumlarını çok net bir şekilde görmeniz mümkün, mutlu, ağlayan, sevinen Binoo çok özel çizimleri ve renk seçimleriyle bebeklerinizin ilgisini çekerek onlara dikkatini toplayarak incelemesini de sağladığı için kitapları sevdirecek.

Yavrunuzla birlikte yaptığınız her şeyin onun özgüveni ve karakterinin şekillenmesinde çok önemli olduğunu hiç unutmayın. Birlikte kaliteli ve güzel zaman geçirmek için kitaplar bu anlamda en güzel araç. 


Ce-E Binoo! ve Nasılsın Binoo? kitapları Mikado Çocuk'ta sizlerle.

Sipariş için mikadococuk.com'u ziyaret edebilirsiniz!






''Ce-e Binoo!” 🔹Binoo’nun vücudunu tanıyalım! Sayfaları çevirdikçe kolları, bacakları, kafası, göbeği her yeri teker teker ortaya çıkıyor. Aslında Binoo bize her sayfada vücudunun başka bir bölümüyle Ce-e yapıyor! Hiç yazının olmadığı bu kitap, hem boyutu hem renkleri hem de küçük yaş grubunun olası ısırma darbelerine karşı oldukça dayanıklı olmasıyla benim en beğendiğim erken dönem kitaplarından. Çocuğunuz kavramsal olarak bedenin parçalarını öğrenmekle beraber, temel renkleri de bu kitaptan öğrenecek. Binoo’nun vücudunu kumaş ve elyaf kullanarak üç boyutlu hale de getirebilirsiniz kolayca. Hikayeler uydurun, Binoo’yu uyutun, çarşıya gönderin, yemek yedirin, her şey yaratıcılığınıza kalmış:) Keyifli okumalar!👋🏼🙈🐵 Diğer kitap da #NasılsınBinoo , ona da bir göz atabilirsiniz. 📏6 - 36 ay'' @mintykitap #mikadoçocuk #mikadoyayınları #kitapaşkı #kitapsevgisi #çocukkitabı #çocuk #kitapkurdu #kitapsever #okuyananne #okuyançocuk #kitaplık #kitap #binoo #çocukvekitap #kitapokumak #bookoftheday
Mikadococuk.com (@mikadococuk)'in paylaştığı bir gönderi ()

Yorumlar