Ankara'da müzik ziyafeti başlıyor!

IF Performance Hall Ankara müzik dünyasının en sevilen seslerini müzikseverlerle buluşturuyor...

Mayıs ayında 
IF Performance Hall Ankara 
sahnesinde yer alacak isimler şöyle; Pardon, Kalben, Spring Beat, Zeynep Bastık, The Five Horsemen, Canlı Karaoke Band, Hedonutopia, Şanıser Feat. Sokrat ST., Nilipek, Eda Baba, Kampüsten Ses Gelsin, Mülkiye Askıda, Son Feci Bisiklet, DJ Denden ile 90'lar Türkçe Pop, Simge Pınar, Hüsnü Arkan, Nova Norda, Zakkum, Ozb, FT. Gülce Duru, Cosmic Balkan Party, Emir Can İğrek ve Öfkeli Kalabalık.

Müzik ziyafeti için biletler Biletix'de, kaçırmayın!




IF Performance Hall Ankara

2005 yılında Ankaralılara hizmet vermeye başlayan IF Performance Hall, 2002’de açıldığından bu yana müzik severlerin uğrak mekanı olmayı başarmıştır.

IF Performance Hall bir “Gönül Adamları” projesidir. Mantar Ev Yemekleri, Mantar Meze Evi, Hayyami Şarap Evi, Tint Cafe & Bistro, Bekri Tunalı Meyhanesi ve Nada aynı ekip tarafından üretilmiş olan diğer projelerdir.

2005 yılında “Gönül Adamları” ekibi tarafından yenilenen genç kadrosu, dekorasyonu ve ses-ışık sistemi ile IF Performance Hall, Ankara’ya özgün, kaliteli müzik ve yenilikçi bir eğlence kültürünü sunma hedefliyle yola çıkmıştır. 250 m2 brüt, 140 m2 net müşteri kullanım alanı içinde 1 adet barı, 8 kişilik performans sahnesi ile misafir memnuniyeti felsefesine yoğunlaşmıştır. 2005 yılından beri sadece yerel konukları tarafından değil, ulusal sanatçılar tarafından da rağbet görüp Ankara’nın en iyi ve en profesyonel performans adresi haline gelmiştir.

IF Performance Hall, kaliteli, özgün iç mekan tasarımı ve görsel iletişim diliyle de Ankara’da bir fark yaratmıştır. Her ay düzenli olarak yayınladığı afişlerle Ankara’da düzenli etkinlik kültürünü oturtmuş, gerek sosyal ağlardan gerek web sitesi üzerinden onbinlerce takipçisiyle her an iletişim halindedir.

http://ifperformance.com/program/
https://www.facebook.com/ifperformance
https://twitter.com/ifperformance
https://www.instagram.com/ifperformance/
https://www.youtube.com/channel/UCeh9jG5tNv9hNt9R2tO2K-A

Yorumlar