Sabah ve Günaydın'dan Anneler Günü sürprizi



Sabah Gazetesi ve Günaydın ekinin düzenlediği Sabah Anne Çocuk Şenliği birbirinden ünlü isimleri çocuklarıyla birlikte ağırladı. “Pür Bosphorus” Restaurant’ta gerçekleşen Sabah Anne Çocuk Şenliği anneler ve çocuklarına unutulmaz bir etkinlik sundu.
VakıfBank ve U.S. Polo ASSN. sponsorluğundaki etkinlikte; Deniz Akkaya, Esra Erol, Pınar Altuğ, Burçin Abdullah, Şerif Sezer, Deniz Arna, Ceren Benderlioğlu, İpek Açar, Beste Açar, Nur Gümüşdoğrayan, Meral Kaplan, Serap Sarı, Begüm Tacir, Çağla Bostancı, Nergis Pekuysal, Elif İnce Aras medya ve sanat dünyasından birçok ünlü isim çocuklarıyla birlikte Anneler Günü'nü erken erkenden kutladı. Etkinlikte çocuklarının boyadığı maketlerin annelerine edilmesi ünlü isimleri duygulandırdı. Atelier Rebul, Voonka Beauty, Bioderma ve Koleksiyon, katılımcılara özel olarak hazırlanmış hediyeler sundu.

Aynı zamanda EPOS 7 Derneği’nin Başkanı Zafer Kozanoglu ve dernek üyeleri Ferda Bakay Saka, Esra Erandan, Arzu Kunt, Ayla Öztürk, Tuba Güler ve Güniz İyigün misafirler arasındaydı. Sabah Gazetesi Reklam Genel Müdürü ve İcra Kurulu Üyesi Ceyda Uzman etkinlik hakkında “Çok güzel bir etkinlik yaşadık. Yazın başlangıcında böyle güzel iki günü birleştirerek çok katılımlı ve zevkli bir organizasyona imza attık. Bundan sonra bugünü gelenekselleştirmek istiyoruz. Önümüzdeki organizasyonlarda daha geniş programlara yer vermeyi amaçlıyoruz” şeklinde konuştu.


Sevgili Sevinç Çakmaz'ın davetiyle etkinliğe kızımla katılarak çok güzel bir Anneler Günü yaşadık. Kendisine ve Sabah - Günaydın ekibine böylesine özel bir günde en ince ayrıntısıyla anne ve çocukların keyifli bir gün geçirmesini sağladıkları için teşekkür ediyoruz.



 

                      







Yorumlar