Yılın en zorlu Dolunay'ı 14 Eylül'de!


Astrolog, Yaşam Koçu, Rüya Araştırmacısı ve İlişki Uzmanı Demet Hoşman 14 Eylül'de gerçekleşecek olan Dolunay'ın burçlara ve dünyaya etkisini bizlere anlatıyor...


14 Eylül günü gerçekleşecek olan Dolunay, yılın en zorlu Dolunaylarından biri olacak. Neptün ve Mars gezegeninin Dolunay açısının içinde olması hem kişisel hem de ülkeler bazında olumsuzluklara yol açacak. İkizler, Başak, Yay ve Balık etkisi taşıyan kişiler dolunayı çok derinden hissedecek. Ayaklar ve bağırsaklarla sorunların dışında aile içi kavgalar, iyi giden bir olayın sürüncemede kalması, pamuk ipliğine bağlı ilişkilerin bitişi ve dikkatli olunmazsa maddi kayıplar da yaşatabilir. Bu burçlardan birinde içsel gezegenlerin varsa veya güneşiniz (Öz
burç) İkizler, Başak, Yay veya Balık ise yaşayacağınız sorunlara takılı kalmak yerine yapılanma, dönüşüm içinde olmalı ve dört elle sarıldığınız bazı değerlerinizi yenilenmek zorundasınız. Dost ve düşmanın birbirine karıştığı, gereksiz birçok kişiyi sırtınızda taşıdığınızı fark eder fakat yıllar boyu gözlerinizin kör olduğu için de kendinize kızarsınız. Ayrıca bu grup mümkünse seyahat planlarını yeniden gözden geçirmeli ve mutlaka gitmeleri gerekiyorsa her şeyi birkaç kez kontrol etmelidir. Trafikte süratten ve yasaları çiğnemekten de uzak kalmalıdır.

Boğa, Yengeç, Akrep veya Oğlak etkisi taşıyanlar için ise Dolunay muhteşem olayların habercisi olabilir. Ruhunuza ve maddiyatınıza zenginlik katar, her yerden bolluk ve bereket akar. Ülkeler bazında ise Belçika, Ukrayna, Fransa, İtalya, Brezilya, Finlandiya ve Katar zorlu açılar alıyor. Fırtınalar, skandal olaylar, gemi kazaları, özgürlükler öne çıkarılarak kendisi gibi düşünmeyenlere saldırılar oluşabilir. Ayrıca tüm dünyayı etkileyecek bir mali krizin de habercisidir. Doğanın kendi ürettiği zararlı gazların, yanardağların harekete geçmesi de görülebilir.

Ülkemiz bazında ise iletişimsel tüm kanallar (radyo, tv, internet, telefon, medya ağları dahil), mültecilerin yaratacağı sorunlar, öğrenci ve öğretmenlerle alakalı kısıtlanma, engellenme yaşanabilir. Trafik kazalarında artış olabilir. Dolunay etkileri bir hafta öncesi ve sonrasında da etkili olmakla birlikte Transit Mars gezegeninin Jüpiter ve Neptün ile t kare açı kalıbı içinde olması sebebi ile bu kez dolunayın başlatacağı etkileri yaklaşık 1,5 ay boyunca deneyimleyebiliriz. 

Dolunayın etkilerini kişisel bazda azaltabilmek için; bol dua etmeli mutlaka muhtaç olan birine destek verilmelidir. Unutmayın bu süreçte ektiklerinizi de biçmeye Satürn etkisi ile devam ediyorsunuz. 

Her şey kalbinize göre olsun.

Yorumlar