Astrolog Demet Hoşman'dan Ekim Ayı Burç Yorumları


Astrolog, Yaşam Koçu, Rüya Araştırmacısı ve İlişki Uzmanı Demet Hoşman Ekim ayı burç yorumlarını bizlere anlatıyor...

KOÇ 21 Mart/ 20 Nisan
Mars Transitinin Terazi burcu geçişi yaklaşık iki ay sürecek. Gezegenler arasında oldukça önemli olayları başlatan Mars yaklaşık iki ay boyunca çok önemli açılar yapacak. 18/ 24 Ekim arası Satürn ve Güney ay düğümü ile etkileşime girecek olan Mars etkisi ile kararlarınızı ve fikirlerinizi iddiacı davranışlar ile başkalarına da empoze etmeye çalışırsınız. Kimsenin fikrine önem vermez, konuşmasını dinlemez, sürekli olarak kendiniz konuşmak istersiniz. Yanlış anlaşılmalar, boşboğazlığınızın sebep olduğu dedikodular ve bazı olumsuz haberler ile hayatı hem kendinize hem de başkalarına zehir edebilirsiniz. Kişiliğiniz, duygularınız ve mantığınız birbirine karışarak tüm dengenizi bozar. Aile bireyleri, otoriteler ve partneriniz ile olan ilişkilerde olmadık konularda sorun çıkar ve çatışmak zorunda kalırsınız. Aşırı gergin hissedersiniz, nedensiz yaşadığınız sıkıntı ve stres fiziksel enerjinize olumsuz katkıda bulunarak halsiz hissetmenize ve hastalanmanıza sebep olabilir. Üzerinizde duygusal baskılar hisseder, hayatınızdaki her şeyden kurtulma isteği içinde genelde yanlış kararlar verirsiniz. Süreç boyunca güvendiğiniz kişilerden gelen uyarıları dinlemeye çalışın. Her zaman haklı olamazsınız. Hata yapmak insana dair ve özür dilemenin de büyük olgunluk olduğunu artık kabul edin.

BOĞA 21 Nisan/ 21 Mayıs
Mars Transitinin Terazi burcu geçişi yaklaşık iki ay sürecek. Gezegenler arasında oldukça önemli olayları başlatan Mars yaklaşık iki ay boyunca çok önemli açılar yapacak. Mars transiti kendinize işe verememenize ve sürekli tembellik yapmaya çalışmanıza sebep olabilir. Başkalarının sorunlarına odaklaşır ve çözümler bulur kendi sorunlarınızı ise göz ardı ederek zamana bırakmaya çalışırsınız. Genelde Mars gezegeni birleşmeyen açı yaptığı zaman kişiler çalışma hayatından uzaklaşmak için ellerinden geleni yaparlar. Ne iş yerinizde ne de evinizde hiçbir iş yapmak istemez gereksiz işler ile zamanınızı boşa harcarsınız. Öte yandan Merkür ve Venüs gezegeninin zıt burcunuz Akrep de transitlerinin başlaması ile karşı cins ilişkileriniz sivri diliniz ve umursamaz davranışlarınız nedeni ile gerginlikler içinde gelişir. Sevgi konularındaki tatsızlık dikkat etmezseniz işinize de yansır. Bu duruma unutkanlığında eklenmesi ile basit işler özellikle 8/ 11 Ekim arası tam bir karmaşaya dönüşebilir. Duygusal duyarlılığınızın artması nedeni ile yakınınız olan herkes ile aranızda problemler çıkabilir. Her olaya ve söze egonuzu yansıtarak diğer insanların duygularını hesaba katmazsınız. Sadece kendi isteklerinize önem verir, karşınızdaki kişilerin en basit isteğini kabul etmez ve ağır bir dayatma olarak görürsünüz.


İKİZLER 22 Mayıs / 22 Haziran
Mars Transitinin Terazi burcu geçişi yaklaşık iki ay sürecek. Gezegenler arasında oldukça önemli olayları başlatan Mars yaklaşık iki ay boyunca çok önemli açılar yapacak. Üçgen açı aldığınız terazi burcu etkileri ile kısıtlanmış ne kadar iş ve olay varsa adeta kendiliğinden halledilerek yoluna girer. Yeni işe başlamak, yeni iş kurmak ve yükselmek için oldukça olumlu bir zaman dilimidir. Başvuru yapmayı düşündüğünüz herhangi bir konu varsa 5/12 Ekim aralığında ele almanız fayda sağlar. Bu süreç içinde yeteneklerinizi kolaylıkla ortaya çıkararak başkalarını etkileyebilirsiniz. Bazı hayallerinizin siz uğraşmadan oluşması mutlu olmanıza sebep olacaktır. Hayatınızı ve kişiliğinizi güçlü kılma adına önemli değişiklikler yapmak isteyecek nasıl güçlü olacağınızı ve nerde hangi adımı atacağınızı çok iyi bileceksiniz. Mars gezegeni yeniden yapılanma, gücünüzü gösterme ve hayatın yönetiminin sizin parmaklarınızın ucunda olduğunu hissettirecek başlangıçlara sebep olacak. Her tür düşüncenin rahatlıkla ifade edileceği bir zaman dilimidir. Her zamankinden daha objektif bir bakış açısı içinde kendinizi anlatabilir ve yanlışlarınızı da tarafsız olarak eleştirebilirsiniz. Uzun zamandır üzerinde durduğunuz projelerinizi gündeme getirmeniz ve destekçiler bulmanız kolaydır. 


YENGEÇ 23 Haziran/ 22 Temmuz
Mars Transitinin Terazi burcu geçişi yaklaşık iki ay sürecek. Gezegenler arasında oldukça önemli olayları başlatan Mars yaklaşık iki ay boyunca çok önemli açılar yapacak. Kare açı alacağınız için bazı erkeklerden kaynaklanan sorunlara karşı gardınızı almalısınız. Öte yandan akrep burcunda ki transitlerin başlaması ne yaşarsanız yaşayın dayanma gücünüzü arttıracağı gibi birçok müjdeli olayı da yaşamınıza taşıyacaktır. Bilgi ve birikiminizi önemli organizasyonlar için kullanabilirsiniz. İşinizi geliştirmek için faydalı yolları kolaylıkla bulabilirsiniz. Özellikle satış işlerinde verimli ilişkiler kurabilir, iş yaptığınız kişileri kolaylıkla etkileyebilirsiniz. Çocuklar ve aşk hayatınız ile ilgili de karar vermeniz gereken konular var ise bu süreçte verilen kararlar ilerleyen süreçlerde de olumlu olarak devam edecektir. Yaratıcılığınız ve sanatsal yeteneklerinizde artacağından bu tip konularda hayallerinizde ne varsa kolaylıkla ortaya koyabilirsiniz. Sanat, yayımcılık ve yaratıcılık yönü olan her tür projede daha başarılı olursunuz. Üzerinde uğraştığınız projeleri başkalarının dikkatini çekecek şekilde ortaya koyarsınız. Ayrıca aşk hayatında da yeni teklifler ve kişiler gündeme gelebilir.  Bir süredir kendi yalnızlığını yaratan ve köşesine çekilen yengeçler yeniden aşk sahnesinde başrolü üstlenecek.

ASLAN 23 Temmuz/ 22 Ağustos
Mars Transitinin Terazi burcu geçişi yaklaşık iki ay sürecek. Gezegenler arasında oldukça önemli olayları başlatan Mars yaklaşık iki ay boyunca çok önemli açılar yapacak. Dayanma gücünüz gözle görülür şekilde artacak. Merkür ve Venüs gezegeni kare burcunuzda olduğundan sizi bir parça sinirli yapabilir fakat karşılaştığınız her sorunu eğer isterseniz Mars enerjisi ile yenebilirsiniz. İstekleriniz güçlü, düşünceler bir noktaya odaklanmış, kelimeleriniz can acıtıcı olabilir. Hayatınızda olumsuz giden birçok konuyu değiştirme arzusu duyar ve bunu başarabilirsiniz. En basit bir konuyu bile en derinine inerek araştırma ve öğrenme isteği ile dolarsınız. Sizden gizlenen birçok konuyu da bu süreçte öğrenmeniz olasıdır. Egonuz güçlenir, kendinize güveniniz artar fakat Merkür ve Venüs gezegeni negatif etkileri ile özellikle de 10/ 23 Ekim arasında hep kendinizi haklı görürsünüz. Kendinizi ve fikirlerinizi kabul ettirme adına insanların üzerine gidip onları fazla zorlamanızdan kaynaklanan sorunlar yaşamanız olasıdır. Birçok konunun derinine inmek ister bazı insanlardan şüphe duymaya başlarsınız. Tüm hissedişlerinizden emin olamamanız da endişelerinizin artmasına sebep olabilir. Basit konuşmalardan yanlış anlamlar çıkarabilir ve tartışmaya varabilecek tatsız konuşmalar içinde olursunuz.

BAŞAK 23 Ağustos / 22 Eylül
Mars Transitinin Terazi burcu geçişi yaklaşık iki ay sürecek. Gezegenler arasında oldukça önemli olayları başlatan Mars yaklaşık iki ay boyunca çok önemli açılar yapacak. Siz de Mars gezegeni komşu burcunuza yolcu ettiğiniz için bir hayli rahatlayacak Oğlak ve Boğa burcundan aldığınız üçgen açıların sayesinde çok uzun yıllar sonra hayatın tadını çıkarmaya başlayacaksınız. Her tür iletişim için oldukça uygun bir zamandır. Merkür ve Venüs gezegeninin desteği sayesinde pürüzlü olan her işinizi kolaylıkla yoluna koyabilirsiniz. Hayatınızı mantık çerçevesinde yoluna koyabilir maddi fırsatları yakalama adına iş bitirici ataklar yapabilirsiniz. Bir türlü açıklığa kavuşturulmayan konuları korkusuzca ele alır ve sonuca ulaştırırsınız. Hayattan ne beklediğinizi ve hayatın size sunduklarını analiz ederek kendi hatalarınızı da tarafsızca ele almaya başlarsınız. Neye ihtiyacınız olduğunu ve eksik yönlerinizi tarafsız bir gözle değerlendirebilirsiniz. Ayrıca bu süreçte yeni aşk teklifleri, sevgiye dair olumlu yenilikler meydana gelebilir. Dargın olduğunuz ya da aranızda sorun olan kişilerle bu süreçte barışmayı denemeniz oldukça etkili olur. İnsanlar size hayır diyemezler. Arkadaşlık kurmak, tatile çıkmak, aşk ve sosyal ilişkileri canlandırmak için fırsatlar kendiliğinden doğar. Her şey gözünüze hoş görünür ve sizde etrafınızdaki her şeyi güzelleştirmek için uğraşılar verirsiniz.

TERAZİ 23 Eylül / 22 Ekim
Mars Transitinin Terazi burcu geçişi yaklaşık iki ay sürecek. Gezegenler arasında oldukça önemli olayları başlatan Mars yaklaşık iki ay boyunca çok önemli açılar yapacak. Bir süredir burcunuz oldukça aktif halde olduğundan hayatınızda bir şeyler iyi gitse dahi birçok olumsuz durumda yaşadınız. Mars transitine hazırlanmalısınız. Çünkü üzerinizdeki yumuşak kürkü atacak ve iki ay boyunca oldukça sert davranışlar içinde olacaksınız. Maddi anlamda oldukça şanslı bir süreç başlamasına rağmen gergin enerjiniz yüzünden hiçbir olumlu olayın tadını çıkaramazsınız. Sürekli çalışan bir zihin, yorulmak bilmeden bir şeylerle uğraşma isteğiniz yüzünden yavaşlamanız ve gevşemeniz imkânsız gibidir. İsterseniz yapıcı bir enerjiye dönüşebilir fakat sinirleriniz bir anda gerilip sözleriniz yaralayıcı bir hale geleceğinden kendinizi bastırmanız zordur. Olmadık bir fikir ya da konuşma yüzünden kendinizi hararetli bir tartışmanın içinde bulur, karşınızda ki insanları yere yıkacak en ağır kelimeleri seçebilirsiniz. Kendinize ve dilinize hâkim olmanız neredeyse imkânsızdır. İnsanların bazı fikirlerinizi beğenmemesi ya da sizi engellemeye kalkması sizi daha çok ateşler. Sürate düşkünlük, yasaları ve yasakları çiğnemekte bu transitin getirilerinden olduğundan trafik kazalarına, trafik cezalarına daha yatkın olursunuz.

AKREP 23 Ekim/ 21 Kasım
Mars Transitinin Terazi burcu geçişi yaklaşık iki ay sürecek. Gezegenler arasında oldukça önemli olayları başlatan Mars yaklaşık iki ay boyunca çok önemli açılar yapacak. Mars Transitinin Terazi burcu geçişi yaklaşık iki ay sürecek. Gezegenler arasında oldukça önemli olayları başlatan Mars yaklaşık iki ay boyunca çok önemli açılar yapacak. 6/ 10 Ekim arası bazı olumsuz haberler alabilirsiniz. Kendinize ait bir sorununuz olmamasına rağmen sevdiklerinizin yaşadığı problemler canınızı sıkacak. Onlara sorunlarını halledebilmeleri için biraz süre verip üzülmenize rağmen gözlemci olarak davranacaksınız. Fakat sorunlarını halledemediklerini, beceri gösteremediklerini görünce her şeye siz el atmak zorunda kalacaksınız. 12 Ekim’den ay sonuna kadar Merkür ve Venüs gezegeni burcunuzda misafirliğe başlayacak neşenizi hiçbir şey bozamayacak daha pozitif, şakacı ve zekanız önde olarak çok kişi ile iletişim içinde olacaksınız. Mal, mülk ve gelir getirici işlere kafa yorar geleceğinizde daha fazla para kazanmanın yollarını ararsınız. Geçmiş yıllardaki kayıp ve kazançlar çok daha iyi bir şekilde analiz edilir. Gelir akışınızda da gözle görülür bir şekilde hareketlilik başlar. Maddi anlamda yeni görüşmeler yapar farklı projeleri hayata geçirmeye çalışırsınız. İletişim her alanda artar, kendinizi doğru bir şekilde ifade edebilirsiniz. Birçok kişi ile tanışır, kısa yolculuklar yapabilir çok fazla konuda fikir alışverişinde bulunursunuz.


Yay 22 Kasım / 21 AralıkMars Transitinin Terazi burcu geçişi yaklaşık iki ay sürecek. Gezegenler arasında oldukça önemli olayları başlatan Mars yaklaşık iki ay boyunca çok önemli açılar yapacak. Mars etki ile birçok konuda üzüleceğiniz sürprizlerle karşılaşmaz, pürüzlü konuları gündeme getirerek tamamen lehinize olacak şekilde ortadan kaldırırsınız. İşverenler, çalışanlar ve ortaklarla önemli iş birlikleri yapılır ve yeni fikirler üretebilirsiniz. Yakın ilişkide bulunduğunuz herkes ile anlaşma yoluna gitmek için fikirlerinizi ve isteklerinizi açıkça ortaya koyar, rahatlıkla talepte bulunabilirsiniz. Sözleriniz havada kalmayacak karşı tarafta düzelmesi gereken bir özellik varsa konuşarak sorunu ortadan kaldırmanız çok daha kolay olacaktır. Finansal konular hakkında konuşmak, planlamak ve uygulamaya koymak adına önemli ve güçlü etkiler altındasınız. Olumlu finansal değişiklikler yapmak için radikal kararlar alabilirsiniz. Uzun zamandır yapmak istediğiniz projelerinize destek kolaylıkla gelebilir. Bütçe hesapları ve maddi sorunlara çözüm diğer zamanlara göre daha kolaydır. Ruhani ve duygusal boyutta ise üzerinizde oldukça bir etkiye sahip olabilecek kişilerle tanışabilirsiniz. Farklı bir enerji ruhunuzda dolaşıyordur, gizli olaylara eğilir ve hatta gizli kalmış mistik yeteneklerinizde ortaya çıkarabilirsiniz.
OĞLAK 22 Aralık / 21 Ocak
Mars Transitinin Terazi burcu geçişi yaklaşık iki ay sürecek. Gezegenler arasında oldukça önemli olayları başlatan Mars yaklaşık iki ay boyunca çok önemli açılar yapacak. 18/ 24 Ekim arası burcunuzda bulunan Satürn ve Güney ay düğümü ile etkileşime girecek olan Mars gizli, sinsi düşmanlarınızın sahnede olacağını, önünüzü kesmek için uğraşılar içinde olacaklarını ve dikkatli olmanız konusunda uyarıcıdır. Düşmanlarınızın neler yapabileceğini hissetmeniz endişeye yol açmamalı aksine gardınızı alarak onların eline kozlar vermemeye çalışmalısınız. Ayrıca aynı zaman diliminde miras, alacak, borç gibi meseleler de kökünden çözümlenmesi için sorunlar ortaya çıkarak çözüme ulaştırmanız gerekir.  Ekim sonunda sizden saklanan sır ya da ailenizde ki olumsuz olaylar herhangi bir araştırmaya girmeseniz dahi birileri tarafından söylenerek gizli saklı olan her şeyi öğrenmeniz sağlanır. Öğrendikleriniz ruhsal olarak sıkılmanıza ve bocalamanıza sebep olur. Fakat olayı açıklığa kavuşturabilmek adına neden, nasıl, niçin sorularını sorarak büyük araştırmalara girmenizi sağlayacağından bu gelişmeye önemli bir dönüm noktası olarak bakabilirsiniz. 27/ 30 Ekim arası eş, ortak ya da bakmaya yükümlü olduğunuz kişilerin maddiyatlarında artış olması nedeni ile sevinebilir ve bu kişilerin maddiyatından faydalanırsınız.


KOVA 22 Ocak / 19 Şubat
Mars Transitinin Terazi burcu geçişi yaklaşık iki ay sürecek. Gezegenler arasında oldukça önemli olayları başlatan Mars yaklaşık iki ay boyunca çok önemli açılar yapacak. Öte yandan kare burcunuz Akrep transitleri hayata dair bazı konularda düşünmediğiniz bazı sorunlar çıkarsa bile Mars enerjisi sayesinde iki ay boyunca oldukça güçlü hissedecek ve sorunlara çözümleri daha kolay bulabileceksiniz. Hayat canlılığınız ve kendinizden emin yönünüzle birçok kişiyi kendinize kolaylıkla hayran bırakırsınız. Bu süreç içinde çok fazla laf konuşmaktan öte ortaya daha fazla iş çıkarmaya çalışırsınız. Girişimleriniz, eylemleriniz ve hayalleriniz bellidir. Ne yapacağınızı, nasıl hareket edeceğinizi çok iyi bilirsiniz. Özgüveniniz, moraliniz ve iyimserliğiniz yükselerek birçok planın gerçekleşmesi için size faydalar sağlar. Kalabalıklar içinde bulunur, gruplar içinde sözünüzü kolaylıkla dinletebilirsiniz. Zam alma, terfi etme, parasal kazançlar çok fazla uğraşmadan sürpriz bir şekilde oluşur. Yöneticiler, idareciler işinizi çok iyi yaptığınızın farkına varıp yükselmeniz için elinizden tutarlar. Sizde bir hayli sabırlı, pratik, her olaya kolay çözüm bulan, yaptığı en parlak işi dahi gösterişe kaçmadan ortaya koyan yapıda davranırsınız. Birçok olumlu sürpriz ve haber arka arkaya gelerek rahatlamanızı ve huzurlu olmanızı sağlar.

BALIK 19 Şubat / 20 Mart
Mars Transitinin Terazi burcu geçişi yaklaşık iki ay sürecek. Gezegenler arasında oldukça önemli olayları başlatan Mars yaklaşık iki ay boyunca çok önemli açılar yapacak. Terazi burcundan aldığınız açılar 8 Ekim’e kadar bazı sağlık sorunları yaşamanıza neden olabilir fakat Akrep burcundan Merkür ve Venüs hem hızlı iyileşmenize olanak sağlayacak hem de oldukça güzel bir sürece start vereceksiniz. Kişiliğinizin yaratıcı özelliklerini ve yeni fikirlerinizi etrafınıza yaymak için gerekli canlılığa sahip olacaksınız. Önemli görevlerde bulunan kişilerden fayda ve olumlu haberler gelir. Kişiliğinizin ego tarafı ile duygusal yönünüz ve mantığınız arasında uyumlu bir denge kurularak uzlaşıcı tavırlar sergilersiniz. Çevrenizdeki kadınlar, aile bireyleriniz ve varsa çocuklarınız ile iyi ilişkiler içinde olur, karşılıklı yardım ve dayanışmayı kolaylıkla sağlarsınız. Kadınlardan beklenen haberler varsa bu süreçte aldığınız haberler ile oldukça sevinebilirsiniz. Cazibenizin de arttığı, kendinizi oldukça hoş bulup etrafınıza da olumlu olarak yansıttığınız bir süreçtir. Yakınınızda bulunan herkes ile iyi ilişkiler içinde bulunmaya gayret eder var olan sorunları kolaylıkla halledebilirsiniz. Duygusal ilişkiler sorunsuz ve sıkıntısız yürür. Verdiğiniz ilgi ve sevgiden fazlasını kolaylıkla alır eğer yalnızsanız yeni biri ile tanışıp aşka da adım atabilirsiniz. 

Yorumlar

Yorum Gönder