Maktul'den yeni aşk şarkısı: Düşlerimin Parçasısın

Düşlerimin Parçasısın şarkısıyla çıkışına hız kazandıran Maktul, aşkı anlatan bir şarkısını daha dinleyiciyle buluşturdu. Kınay Production etiketiyle şarkılarını yayınlayan başarılı isim, ‘’Düşlerimin Parçacısısın’’ şarkısını tüm dijitallerde platformlarda yerini aldı. 
İlk şarkısından sonra, yükselişine ivme kazandıran başarılı isim, şarkılara kattığı yorumuyla sanki yıllardır bilinen şarkıları söylüyor hisi yaratıyo. Bu yönüyle dinleyiciyi cezbeden başarılı besteci, kendi şarkılarından ziyade zamanla çok sevilen cover parçalara da sesiyle can vereceğini belirtti. 

İlk Şarkının klibi yolda!
Müzik piyasasına yerinde ve zamanında adım attığını düşünen Maktul, ilk şarkısı Yaşanmıyor Yokluğunda şarkısının klip çekimlerine başladığını ifade etti. İlk kez yayınlamış olduğu ‘’Yaşanmıyor Yokluğunda ‘’şarkısına oldukça fazla klip beklentisinin olduğunu ifade eden başarılı sanatçı, beklentilere göre yeni göz ağrısı Düşlerimin Parçasısın şarkısına klip çekebileceğini belirtti. 
Kendi bestelerinden oluşan albüm çalışması için hazırlıklarını devam ettiren Maktul , albümün içinde farklı dinleyiciyi şaşırtacak sürprizlerin olabileceğini belirtti.
Düşlerimin Parçasısın şimdi tüm dijital platformlarda dinleyenlerle buluşuyor.

Yorumlar