Yılın Son Güneş Tutulması 26 Aralık'ta!



Astrolog, Yaşam Koçu, Rüya Araştırmacısı ve İlişki Uzmanı Demet Hoşman 26 Aralık'ta gerçekleşecek olan yılın son Güneş Tutulması'nın burçlara ve dünyaya etkisini sibelizliyor'da anlatıyor...



Zorlu geçen 2019 yılının son Güneş Tutulması 26 Aralık günü Oğlak burcunda Halkalı Güneş Tutulması şeklinde gerçekleşecek. Jüpiter gezegeni kavuşum, Uranüs ise üçgen açı ile tutulmaya eşlik edecek. Yeni ay dönemlerinde gerçekleşen Güneş  Tutulmalarında Ay Güneş'in önünden geçerken tam olarak Güneş'i örtmediği zamanlar oluşur. Ay güneşten çap olarak oldukça küçük olmasına rağmen Dünya'ya daha yakın olması sebebi ile Dünya'dan gözlenirken hemen hemen aynı büyüklükte görünür. Ay’ın dünya çevresindeki yörüngeleri tam bir daire şeklinde olmadığı için bazı tutulmalar da Güneş'i tam olarak örtemez ve Halkalı Güneş Tutulması oluşur. 

Eski devirlerden bu yana tam Güneş Tutulmaları insanları daha çok korkutmuştur. Ayrıca kadim Astrologlar geçmiş yüzyıllarda Güneş ve Ay tutulmalarının gözlendiği ülkelerle alakalı o sürecin sıkıntılı geçeceğini de belirtmişlerdir. 

Türkiye'de Güneş Tutulması izlenmeyecek. Suudi Arabistan, Sumatra, Hindistan’ın güneyi, Borneo ve Filipinler’den ise kolaylıkla izlenecek. Bazı tutulmalar da diğer gezegenler de zorlu açıları ile tutulmaların etkisini arttırır. Dünya üzerinde büyük yıkım ve felaketlerin kronolojisi izlendiğinde birçok gezegenin olumsuz açıları ile işin içinde olduğu tutulmaların zorlu süreçleri başlattığı görülmüştür.

2020 geri hareketli gezegen dizilimleri ve zorlu açılar sebebi ile birçok ülkeyi ve birçok kişiyi olumsuz etkileyecek bir yıl olacak. Aslında bu son tutulmada yeni yıla girmeden önce olumsuzluklarınızdan sıyrılın ve önlem alın mesajları vermektedir.

Koç, Yengeç, Terazi ve Oğlak etkisi taşıyan kişileri daha yoğun etkileyecek olan tutulma içsel huzursuzluklar ve bazı sağlık sorunları yaratabilir. Boğa, Başak, Akrep ve Balık etkisi taşıyan kişiler ise Güneş tutulmasının olumlu etkisi ile hayatlarında olumsuz giden bir sürece son verebilir. 

Tutulmalar aslında dünyevi ve insanlık için silkinme dönemlerini işaret eder. Ülkeler ve insanlar bazında ne kadar güçlü olursan ol Yaradan’ın hükümleri işler "Ol der ve olur" mesajını alabilirsek hem yaşadığımız dünyayı hem de kendimizi daha iyi hale getirebiliriz.

2019 yılında derslerimizi alabilmiş ve saf sevgiye yüzümüzü dönebilmişsek 2020 yılının rüzgarını hissedecek ama savrulmayacağız. Kalbi kin duygusu ile örtülmüş ve başkalarının kötülüğü ile uğraşanlar ise öyle bir rüzgara tutulacaklar ki sıkı sıkıya sarıldıkları maddi dünya onları kurtarmayacak. 

Yeni yıla son birkaç gün kala yüzünüzü iyiliğe dönün. Bugüne kadar yaptığınız kötülükler için Allah'tan af dileyin ve canınızı acıtan kişileri sizlerde affedin. Herkes fıtratı doğrultusunda hareket ediyor ve gelecekteki gücünüz için canınızı acıtıyorlar. Acılardan geçmeyen insan elindeki hiçbir şeyin kıymetini bilemez. Demlenmek için ateşlerde yanmak gerekir. Sizi inciten, kıran kişilerde sadece görevlerini yaptılar. Kalbinizin her atışı ve uyandığınız her gün için şükretmeye başlayarak size olumsuzluklar yaşatan herkesi affederek yeniyıla başlayın. Yüzünüzü iyiliğe, saf enerjiye ve Allaha dönün. Fitneden, fesattan, kıskançlıktan, maddeden uzaklaşın içinizde saklı kalan iyilik ve güzellikleri uyandırın.

Hepinize güzel bir yıl diliyorum.

Yorumlar