Banu Yüksel'in yeni kitabı "Kimse Fahişe Doğmaz” Fraksiyon Yayınları'ndan çıktı


Yazar Banu Yüksel ikinci kitabı "Kimse Fahişe Doğmaz” ile raflarda yerini aldı. İlk Kitabı Derin ile okurların beğenisini kazanan Banu Yüksel'in Fraksiyon Yayınları'ndan çıkan yeni kitabı yayımlanmadan önce sipariş rekoru kırdı. 

Yazar Banu Yüksel, Kimse Fahişe Doğmaz kitabında İkinci yüksek lisansına ait tezinde yer verdiği pavyon hayatını tüm gerçekliğiyle anlatıyor.

Yazar Banu Yüksel’in ayrıca okuyucularına bir sürprizi de var. Kitabın kahramanı Hayat karakterinin duygularını okuyucularına daha net geçirebilmek amacı ile kendi yazıp bestelediği stüdyoda bizzat kendisinin seslendirdiği  “Hayat” adlı şarkısını okuyucuları ile buluşturuyor.


Yazar Banu Yüksel, “Bir romanın en etkili okunma şekli okurun kendini kahramanlardan birinin yerine koymasıdır.  Bu gerçekleşmediğinde verimsiz ve keyifsiz bir okuma gerçekleşir. Kitaplarıma yaptığım şarkıların, ana amacı  kahramanın hissettiği duyguların aynısını hissedebilen, bir okuyucu profili oluşturmak.  Bu bağlamda ben  bir müzisyen değilim, beste ve güfteyi kitap karakteri ile  birleştiren bir proje uzmanıyım’’ diyor. 


Yorumlar