"Mutluluk Denince Akla" oyununu alkışlamaya doyamadık



Geçtiğimiz hafta Eti Çocuk Tiyatrosu'nun Mutluluk Denince Akla isimli yeni oyununu Trump Sahne'sinde izleme şansı bulduk. Şansı diyorum çünkü başta kızımızı oyun parkuruna götürecekken Eti Çocuk Tiyatrosu'nun yeni oyunun gerçekleşeceğini duyduk ve o anda gitmeye karar verdik. iyi ki öyle yapmışız...

Son zamanlarda pandemi, zamlar derken hayatın acı yönüyle yüzyüze geldiğimiz şu zorlu kış günlerinde, Mutluluk Denince Akla oyunu; çocuklarımızla beraber biz yetişkinlerin de yüzlerini güldü.

Ünsal Sicilli'nin yazıp yönettiği Mutluluk Denince Akla'nın oyuncu kadrosunda Aylin El, Ali Ulvi Gülşen, Dilara Akan Gülşen, Hüseyin Yıldırım ve Yasin Akgül yer alıyor.

 Mutlu olmak için sahip olmamız gereken 12 temel bilgi ve değeri eğlenceli anlatımıyla gözler önüne seren Mutluluk Gelince Akla oyunun başarılı, dinamik tiyatrocularını alkışlamaya doyamadık.

Ücretsiz olarak gerçekleşen böylesine güzel projede imzası olan Eti ve ailesini bir kez daha tebrik ediyorum. Oyundan çıkan tüm çocuklar ve velilerinin dediği gibi doyamadık, bu güzel oyunun devamını bekliyoruz. :)

"Mutluluk Denince Akla" oyununu dijtal sahnede izlemek için TIKLAYIN!

Yazan ve Yöneten - Ünsal Sicilli
Dekor ve Kostüm - Evren Savaş
Müzik - Caner Anar

Aylin El - Mutlu Zaman Perisi
Ali Ulvi Gülşen - Özgür
Dilara Akan Gülşen - Deniz
Hüseyin Yıldırım - Kerem
Yasin Akgül - Caner


Yorumlar