Yemek yapmaya başlayanların en büyük tereddütü sebzelerin pişip pişmediği konusudur. İşte bu anlamda yeni başlayanları çok mutlu edecek içeriğimizle karşınızdayız...
Patates:
20-25 dakika kızartarak,
35 dakika buharda pişirerek,
40-60 dakika haşlayarak,
25-30 dakika kadar 180 derecede fırınlayarak pişirebilirsiniz.
Taze fasülye:
15-25 dakika kadar buharda pişirerek,
10-12 dakika kadar kavurarak,
30-40 dakika kadar fırınlayarak,
10 dakika kadar kızartarak,
30-40 dakika kadar haşlayarak pişirebilirsiniz.
Havuç:
7-9 dakika haşlayarak,
10-13 dakika buharda pişirerek,
40-45 dakika kadar 180 derecede fırınlayarak pişirebilirsiniz.
Turp:
20 dakika kadar kızartarak,
20-30 dakika buharda bırakarak,
40-80 dakika haşlayarak pişirebilirsiniz.
Yorumlar
Yorum Gönder