360 Dereceden Aşk Festivali çok özel sürprizlerle başlıyor!

Bir Istanbul Concept ve İstanbul Yaratıcı Endüstriler Derneği organizasyonu olan 360 Dereceden Aşk Festivali için 26 Ocak, Perşembe sabahı festivalin ana mekân sponsoru Pera Palace Hotel’de Istanbul Concept kurucusu ve festival küratörü Işık Gençoğlu, Danışma Kurulu üyeleri Pınar Kartal Timer ve Prof. Dr. Itır Erhart ile Pera Palace Hotel Genel Müdürü Murat Eti ev sahipliğinde muazzam bir basın toplantısı düzenlendi.

Festivalin İletişim Danışmanı değerli Özlem Gökbel'in davetiyle katılmış olduğum bu çok özel basın toplantısında konuklar önce 130 yıllık tarihe sahip Pera Palace Hotel’in tarihi atmosferinde çok özel lezzetlerle hazırlanan kahvaltı ettiler ve ardından festival kurucu küratörü Işık Gençoğlu’nun 15 yıldır festivale gönül vererek destek olanlara ve özellikle “bize özgürlüğümüzü kazandıran Atatürk’e” teşekkür etmesiyle başlayan konuşmasını dinlediler.

8 - 28 Şubat tarihleri boyunca gerçekleşecek festivalin 2023 temasının, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100.yılı olması nedeniyle ve Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün "Özgürlük ve Bağımsızlık Benim Karakterimdir!" sözünden ihamla; ÖZGÜRLÜK SENİN KARAKTERİNDİR! olarak belirlenen festivalin detaylı programının da basın mensupları ile paylaşıldığı toplantıda; Pınar Kartal Timer; “Bu yılki tema ile sadece ulusların değil, fikirlerin, vicdanların, tercihlerin özgürlüğünü de dile getirmek istiyoruz,” derken, Prof. Dr. Itır Erhart kendi ev sahipliğinde düzenlenecek Lovers Bazaar’ın ayrıntılarından, konuklar arasında bulunan Sinema Eleştirmeni ve Reklamcı Özkan Binol ise direktörlüğünü üstlendiği festivalin LOVE UP sinema kuşağında bu sene gösterilecek filmlerden bahsettiler.

Basın toplantısının sürpriz konuğu sanatçı Arbil Çelen Yuca ise bu sene festivale özel hazırladığı ve Pera Palace Hotel gibi kamusal bir alanda 48 saat kesintisiz sürecek hayli iddialı özel performansından bahsedip, günün anlamına yönelik bir de şarkı söyledi.

Festival programı için TIKLAYIN!

Yorumlar