Kral Şakir'in yeni filmi Devler Uyandı 16 Şubat'ta vizyonda!

Kral Şakir: Devler Uyandı yeni filmi ile galası Vadistanbul'da gerçekleşti. Yoğun katılım ile gerçekleşen galada katılımcıları birbirinden özel sürprizler karşıladı. Kral Şakir'in yapımcısı Varol Yaşaroğlu tüm katılımcılarla sohbet ederek, fotoğraf çektirdi. Kızım ve yeğenimle katıldığım galada, gösterimden önceki en eğlenceli an Kral Şakir ve Fil Necati maskotlarının katılması oldu. Maskotlarla fotoğraf çekilirken ufak çaplı izdiham oldu diyebilirim.:) Galada her detaya önem verilerek brokoliden elmaya sağlıklı bir ikram menüsü; düşünülmüş. Ayrıca galaya katılanlara Anavarza Bal'ın Kral Şakir Tüp Balı ve Karaca'nın Kral Şakir Koleksiyonundan Kırlentler hediye edildi.

Filmde; ekran bağımlılığının çocukları nasıl esir aldığına, yapay zeka ve teknolojik aletlerin doğru kullanılmadığında insanlığa nasıl düşman olduğu çok güzel bir şekilde anlatılmış. Depremde ağır kayıplar verdiğimiz Adıyaman'a, Nemrut Dağı tarihiyle yer verilmiş olması çok özel bir detaydı. 

Filmin en sevdiğimiz kısmı kesinlikle Adıyaman şarkısıydı. :) Filmden çıkarken uzunca bir süre Adıyamaannn diye söyledik... 

Kahkahaların ve alkışların susmadığı filmi herkesin izlemesini tavsiye ediyorum.

Varol Yaşaroğlu filme dair; "Devler Uyandı filminde çokca tartışılan yapay zekayı ve teknolojiyi kötüye kullanmayı işliyoruz. Bu temayı ülkemizin tarihi zenginliğini de içine alacak şekilde beyaz perdeye taşıyoruz. 'Devler Uyandı' görsel teknik açıdan da çok ilerde. Filmimiz 3D animasyon teknikleriyle gerçek mekan algısı yaratıyor. Umarız çocukların ve ailelerin keyifle izleyeceği bir film olur" açıklamalarını yaptı.

Küçükten büyüğe herkesi içine alan kültürel mirasa sahip çıkan hikayesiyle Kral Şakir'in dünya markası olması dileğiyle!

Kral Şakir: Devler Uyandı 16 Şubat'ta vizyonda!


Proje tasarımcısı: Varol Yaşaroğlu & Berk Tokay 

Yapımcı: Varol Yaşaroğlu

Yönetici yapımcı: Berk Tokay 

Senarist: Haluk Can Dizdaroğlu 

Yönetmen: Kuntay Kumbur 

Seslendirme: Mustafa Oral (Şakir), Atilla Şendil (Remzi), Levent Ünsal (1-174 Bölüm) Emre Turanlı (Necati), Didem Atlıhan (Canan), Sema Kahriman (Kadriye). 

Besteci: Kadir Süzgün

Yorumlar